GaKKoS23 Üyecik Üye 9 Tem 2020 #1 Merhaba Makro kamera odak kısmında sorun yaşayan var mıdır? AI Max ayarda tuttuğum zaman makro çekime geçiyor fakat netleme tarafında sıkıntı var gibi
Merhaba Makro kamera odak kısmında sorun yaşayan var mıdır? AI Max ayarda tuttuğum zaman makro çekime geçiyor fakat netleme tarafında sıkıntı var gibi
meliksahserefli Emekli Forum Ekibi Üyesi Onursal Üye 9 Tem 2020 #2 Makro kamerada otomatik netleme özelliği yok elinizle netlemeniz lazım. Ek olarak belirteyim makro kamerası çok kaliteli değil. Upvote 0
Makro kamerada otomatik netleme özelliği yok elinizle netlemeniz lazım. Ek olarak belirteyim makro kamerası çok kaliteli değil.
kaanguvenal Ordinaryus Aktif Üye Onursal Üye 9 Tem 2020 #3 2 MP bir kamera için odak sorunu çok normal, @melikosmanfb hocamızın dediği gibi elle odaklama yaptırılmadığı sürece netleme yapmıyor. Ortalama üstü fotoğraflar çekiyor ama bana göre. Upvote 0
2 MP bir kamera için odak sorunu çok normal, @melikosmanfb hocamızın dediği gibi elle odaklama yaptırılmadığı sürece netleme yapmıyor. Ortalama üstü fotoğraflar çekiyor ama bana göre.
S Seyfullah83 Yazar Üye Üye 9 Tem 2020 #4 Note 8 pro ile karşılaştırdım odaklama sıkıntı yaklaşınca bulanıyor nite 8 pro kadar yakinlasmiyor Upvote 0
C Captain Aktif Üye Aktif Üye 9 Tem 2020 #5 Arkadaşlar reno 2z de ayrıyeten makro kamera yok.Ana kamera + geniş açı + portre + mono krom.Kamerada çıkan makro lens dediği yapay zekanın sunduğu bir tanımlama. Upvote 0
Arkadaşlar reno 2z de ayrıyeten makro kamera yok.Ana kamera + geniş açı + portre + mono krom.Kamerada çıkan makro lens dediği yapay zekanın sunduğu bir tanımlama.
GaKKoS23 Üyecik Üye 9 Tem 2020 #6 Captain adlı kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar reno 2z de ayrıyeten makro kamera yok.Ana kamera + geniş açı + portre + mono krom.Kamerada çıkan makro lens dediği yapay zekanın sunduğu bir tanımlama. Genişletmek için tıkla ... Bak bunu bilmiyordum arkada 4 kameradan biri makro sanıyordum Upvote 0
Captain adlı kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar reno 2z de ayrıyeten makro kamera yok.Ana kamera + geniş açı + portre + mono krom.Kamerada çıkan makro lens dediği yapay zekanın sunduğu bir tanımlama. Genişletmek için tıkla ... Bak bunu bilmiyordum arkada 4 kameradan biri makro sanıyordum