• OPPO Forum SATIŞTA TIKLA! iletişime geç.

Reno 4 2021 mayıs ayı güvenlik ve sistem iyileştirme güncellemesi hk.

Enestr571

Ordinaryus
Aktif Üye
Forum puanı
240
Cihaz
A15
Telefon şarj olurken ve oyundayken çok ısınıyor zaten batarya dayanmuyor bunun için güncellleme getirmemişler.
Efendim sarjda oynamak hem islemci hemde bataryaya cok buyuk hasarlar verir

ideal telefon nasil sarj edilmeli:
20% takip 100 kadar
sarjda oynamamak
sarjda ucak modu acin
parlaklik azaltin

Enestr571

Ordinaryus
Aktif Üye
Forum puanı
240
Cihaz
A15
Hayır şarjdayken bırakın oynamayı elime almam zaten titizim o konuda.ama ısınma sorunu var bide bildirim gelmiyor mail hesaplarimdan. Sarjida çok hızlı tükeniyor.
Efendim eger cok fazla sorun yasiyorsaniz garantiye yolliyabilirsiniz

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Forum puanı
2,330
Cihaz
Reno 2Z
Hayır şarjdayken bırakın oynamayı elime almam zaten titizim o konuda.ama ısınma sorunu var bide bildirim gelmiyor mail hesaplarimdan. Sarjida çok hızlı tükeniyor.
Oppo müşteri hizmetleri arayınız size daha sağlıklı yardımcı olacaklardır.
Servise yönlendireceklerdir.
08504336776

hakkiosma61

Yeni Üye
Üye
Forum puanı
0
Cihaz
Reno 4
Enson güncelleme yi yaptınız mı?
Yaptım.telefonu alalı daha 3 ay oldu garantiye gidermi 3 aylık telefon güncelleme yüzünden.color os 7 deyken gerçekten dedim aradığım telefonu buldum diye.Sonra bi color os 11 e guncelledim guncellemez olaydım hep sıkıntı. son gelen güncellemeyide yaptım ayni degisen bisey yok.

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Forum puanı
2,330
Cihaz
Reno 2Z
Yaptım.telefonu alalı daha 3 ay oldu garantiye gidermi 3 aylık telefon güncelleme yüzünden.color os 7 deyken gerçekten dedim aradığım telefonu buldum diye.Sonra bi color os 11 e guncelledim guncellemez olaydım hep sıkıntı. son gelen güncellemeyide yaptım ayni degisen bisey yok.
Güncelleme sonrası oluşan bir durum söz konusu ise güncelleme beklemelisiniz iyileştirme güncellemeleriyle düzelecektir.