• OPPO Forum'da reklam vermek için TIKLA!

Çözüldü Reno 4 Piyasadan kalktı ve güncelleme gelmiyor

semihozgur

Üyecik
Üye
Merhaba,
Gecen gün şikayet var üzerinden yazdım.
Güncelleme desteği kalktığı için telefonun piyasa değeri kalmadı ve 2 yıllık telefona destek vermedikleri için sorun yaşandığımı telefonu satmadığımı söyledim.
Ertesi gün oppo müşteri hizmetleri aradı ve daha kesin olmadığını , güncelleme gelebileceğini söylediler.
Neden piyasadan kalktığı ve güncelleme gelip gelmeyeceğini hakkında bilginiz var mıdır?

oksilado

Valhalla
Forum Ekibi
Aktif Üye
Merhaba,
Gecen gün şikayet var üzerinden yazdım.
Güncelleme desteği kalktığı için telefonun piyasa değeri kalmadı ve 2 yıllık telefona destek vermedikleri için sorun yaşandığımı telefonu satmadığımı söyledim.
Ertesi gün oppo müşteri hizmetleri aradı ve daha kesin olmadığını , güncelleme gelebileceğini söylediler.
Neden piyasadan kalktığı ve güncelleme gelip gelmeyeceğini hakkında bilginiz var mıdır?
Firmalar cihazları belli bir yıl içerinde üretim saglar güncelleme yılla alakalı bir durum değil firmalar o telefona güncelleme desteği verebilir ki ornek x fırmasının ilk cıkardığı cihaz diyelim yıl olarak 2020 de cıktı bunun 2021 ve 2022 de cıkan cıhaz ları da var onların geriye dönük güncelleme verebiliyor. Firma o cihaz modelleri güncelleme listesine aldığı sürece güncelleme gelecektir @semihozgur

Upvote 0