Ayarlar> yazılım güncellemesi>sağ üstte dişli mevcut otomatik indir basınız açılan seçenekte izin verme ' yi seçiniz.Zaten yazılımı sıkıntılı olan telefonumu bi güncelleme ile daha kötü yapmak istemiyorum eğer siz yaptıysanız bi fark yada kötü bir şey oldumu yada yazılım güncellemesi var yazısını nasıl kapatırım
Başlık konunuz ile alakasız görünüyor. Ram ile ilgili ne sormak istediniz yada güncelleme yapmak istememeniz mi sorun tam olarak nedir.?Zaten yazılımı sıkıntılı olan telefonumu bi güncelleme ile daha kötü yapmak istemiyorum eğer siz yaptıysanız bi fark yada kötü bir şey oldumu yada yazılım güncellemesi var yazısını nasıl kapatırım
MerhabalarZaten yazılımı sıkıntılı olan telefonumu bi güncelleme ile daha kötü yapmak istemiyorum eğer siz yaptıysanız bi fark yada kötü bir şey oldumu yada yazılım güncellemesi var yazısını nasıl kapatırım
Depolama alanından 3 GB kullanarak ram'e dönüştürüyor. Olması gerektiği gibi.Sanal ram guncellemesini yaptım sıkıntı yok ancak 132gb kullanılırken deneme amaçlı açtım suan 135gb kullanıyor
Onun garantisi vermek mümkün değil maalesef.Ya benim sıkıntım şu bu güncellemeden sonra yine farklı sıkıntılar yaşar mıyım? Onlar yorum yapsın diye yoksa güncelleme indi benden güncelleme yapmamı bekliyor onu kapatmayı deniyecem sadece kötü bir yorum duyarsam