Rica ederim ne demekO kadar şey denedim bunu denemek aklıma gelmemişti, dediğiniz şekilde yapınca düzeldi. Hey Google şeklinde asistanı uyandırıp Türkçe arama yapabiliyorum. Oppo Türkiye bununla ilgili destek verir umarım ileride.Cok teşekkürler.
Rica ederim ne demekO kadar şey denedim bunu denemek aklıma gelmemişti, dediğiniz şekilde yapınca düzeldi. Hey Google şeklinde asistanı uyandırıp Türkçe arama yapabiliyorum. Oppo Türkiye bununla ilgili destek verir umarım ileride.Cok teşekkürler.
Emoji oluşturu bulamadım reno 5 lite kullanıyorumColorOS12 Android 12 gelen arkadaşlar olumlu olumsuz beğendiğiniz beğenmediğiniz yönlerini bizimle paylaşırsanız seviniriz.
Oluşan olursa problemleri de anlatırsanız çözüm yollarını birlikte bu konuda paylaşabilirsiniz.
Reno 4 de aynı hatayı bende alıyordum hard reset atınca düzeliyor sorunGüncelleme sonrası surum bilgisi kısmına girdiğimde böyle bir hata ile karşılaşıyorum,sizde durum nedir ?
Sıfırdan kurmak çok zor geliyor , bekleyelim bakalım belki bir güncelleme ile düzeltirler ama eğer hata dolayısıyla güncelleme almazsa o zaman mecbur hard reset atmak zorunda kalicaz.Reno 4 de aynı hatayı bende alıyordum hard reset atınca düzeliyor sorun
Güncelleme sonrası surum bilgisi kısmına girdiğimde böyle bir hata ile karşılaşıyorum,sizde durum nedir
TeşekkürlerDüzelmesi için hard resete gerek yok.. Uygulama yönetimine girin tüm uygulamalar kısmından sağ üstteki 3 noktaya dokunun. Sistem uygulamalarını göster deyin. Yazılım güncellemesi uygulamasını bulup önbellek ve verileri temizleyin düzeliyor.
WhatsApp'taki çizgi akıllı kenar çubuğuna benziyor. ayarlarda akıllı kenar çubuğu diye arama yaparsanız düzeltebilirsiniz. Veya ekranın herhangi bir köşesine basılı tutarak taşıyabilirsiniz.Bildirim panelindeki saatin beyazı pil wifi gibi simgelerin beyazindan daha parlak gözüküyor bende sizdede öylemi?
Birde önceden WhatsApp da falan aşağıda çizgi yoktu. Sizdede böylemi ?