• OPPO Forum'da reklam vermek için TIKLA!

Yardım Reno 7 4G

tual3523

Taze Üye
Üye
Herkese merhaba , Arkadaşlar reno 4 kullanıyorum gayet memnunum şimdi reno 7 4G almak istiyorum fakat çok kararsız kaldım reno 4 4k 30fps video kaydı var 1080/60 fps var fakat reno 7 4g de 1080/30 fps var daha üzeride yok işlenmci olarak bakıyorum reno4 e göre düşük işlemci var gibi gördüm. Sizlerden ricam bana bu konuda bilgi ve destek verin. Oyun hiç oynamıyorum kamera olarak önem veriyorum video da çok önemli değil.

OPPO Türkiye

Saygıdeğer Üye
Banlandı
Herkese merhaba , Arkadaşlar reno 4 kullanıyorum gayet memnunum şimdi reno 7 4G almak istiyorum fakat çok kararsız kaldım reno 4 4k 30fps video kaydı var 1080/60 fps var fakat reno 7 4g de 1080/30 fps var daha üzeride yok işlenmci olarak bakıyorum reno4 e göre düşük işlemci var gibi gördüm. Sizlerden ricam bana bu konuda bilgi ve destek verin. Oyun hiç oynamıyorum kamera olarak önem veriyorum video da çok önemli değil.
OPPO sakın almayın. Samsung A52S alın.

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Sizin için tercihleriniz neler ağır basıyor ise ona göre hareket etmelisiniz üst model olsada size hitap etmeyebilir performans açısından ,ama yeni modellerde bulunan değişiklikler size hitap ediyorsa ve için için gerekliyse değişim yapınız. İşlemci konusunda kısıtlı olduğunı düşünüyorsanız tercih etmeyiniz.

Upvote 0

tual3523

Taze Üye
Üye
Sizin için tercihleriniz neler ağır basıyor ise ona göre hareket etmelisiniz üst model olsada size hitap etmeyebilir performans açısından ,ama yeni modellerde bulunan değişiklikler size hitap ediyorsa ve için için gerekliyse değişim yapınız. İşlemci konusunda kısıtlı olduğunı düşünüyorsanız tercih etmeyiniz.
Elif hanım , yorumlarınız için teşekkür ederim fakat bana biraz daha teknik olarak bilgi ve yorum yaparsanız çok memnun kalırım. Şahsi bir yorum olarak reno 4 kullanıcısı iken reno 7 4g modeline geçmek istermiydiniz. Veya reno 7 değilde başka bir marka bir telefon tercihinde bulunurmusunuz
Mesajlar birleştirildi:

OPPO sakın almayın. Samsung A52S alın.
Yorumunuz için teşekkürler fakat açıklamada yapsaydınız keşke sebep ve neden ?

Upvote 0

Aybrkkk

Aktif Üye
Banlandı
Oyun oynayan biriyseniz belki reno 4 e göre düşük gelebilir ikinci olarak geniş açıli kamera işinize yarıyorsa reno 7 de yok yani bu model biraz beklenenin altında gibi geldi bana ama önceki serilerde olmayan özellikleride var yani hep kötü tarafından elestirmiyim iyi yanlarida illaki vardır . ben a74 kullanıyorum cihazdan memnunum fakat kısıtlı özellikleri ve güncelleme konusunda biraz üzdü android 11 le çıkan telefon sadece android 12 alıp bir daha güncelleme almiycakmış keşke android 13 e kadar alsaydı neyse ben konuya döniyim çok oyun oynayan biriyseniz veya geniş açıli kamera kullanıyorsanız bu telefon yerine reno 5 veya reno 6 tercih edebilirsiniz hangisi size hitap ediyorsa onu seçin bence

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Elif hanım , yorumlarınız için teşekkür ederim fakat bana biraz daha teknik olarak bilgi ve yorum yaparsanız çok memnun kalırım. Şahsi bir yorum olarak reno 4 kullanıcısı iken reno 7 4g modeline geçmek istermiydiniz. Veya reno 7 değilde başka bir marka bir telefon tercihinde bulunurmusunuz
Mesajlar birleştirildi:

Yorumunuz için teşekkürler fakat açıklamada yapsaydınız keşke sebep ve neden ?
Merhabalar,öncelikle telefonum reno2z bana sorarsanız reno7 alırmıydınız deseniz almam sebeb çok büyük fark yok o yüzden fakat şöyle bir durum var sürümüm güncel coloros12 olsaydı iyi olurdu güncel kalmak istiyorum ama mevcut telefonum arasında sadece görsel 1 veya 2 değişiklik var bu benim için sorun değil diyorsanız alın o kadar paraya değğmez bana kalırsa. Çünkü performans açısından çok büyük fark yok alt modellere göre sadece arkada bildirim ışığı ve mikrokop kamera farkı var büyük olarak değişiklik.
İşlemci konusuna girmek istemiyorum bu paraya o işlemci az kanaatimce.
Şu var eğer o telefon reno7 pro olmuş olsa idi gözünüz kapalı alın derdim.

Upvote 0

OPPO Türkiye

Saygıdeğer Üye
Banlandı
Tercih meselesi siz coloros12 almadınız diye tüm modeller kötü değildir.
Seçimler tercihlere ve araştırma yapılarak yapılır.
Tüm cihazlar Android 12 almış daha bize gelmesini bekliyoruz. Güncel kalma konusunda biz geride kaldık. O yüzden OPPO önermedim. Samsung A52S hem oyun, hem kamera, hem işlemci ayrıca günlük kullanım için çok ideal bir telefon.

Upvote 0

Aybrkkk

Aktif Üye
Banlandı
Oyun oynayan biriyseniz belki reno 4 e göre düşük gelebilir ikinci olarak geniş açıli kamera işinize yarıyorsa reno 7 de yok yani bu model biraz beklenenin altında gibi geldi bana ama önceki serilerde olmayan özellikleride var yani hep kötü tarafından elestirmiyim iyi yanlarida illaki vardır . ben a74 kullanıyorum cihazdan memnunum fakat kısıtlı özellikleri ve güncelleme konusunda biraz üzdü android 11 le çıkan telefon sadece android 12 alıp bir daha güncelleme almiycakmış keşke android 13 e kadar alsaydı neyse ben konuya döniyim çok oyun oynayan biriyseniz veya geniş açıli kamera kullanıyorsanız bu telefon yerine reno 5 veya reno 6 tercih edebilirsiniz hangisi size hitap ediyorsa onu seçin bence
Reno 5 veya reno 6 tercih edebilirsiniz demiştim ama reno 4le aynı işlemcisi var bence tek farkları güncel olma konusunda reno 4 android 13 alamiyacak ama reno 5 ve 6 alicak
Kısacası reno 7 size uyuyorsa seçebilirsiniz bence ama reno 4 ten gecmeye degermi o tartışılır

Upvote 0