Güvenlik güncellemesi
M MustafaFBmoon Profesör Aktif Üye 15 Nis 2022 #2 Hayırlı olsun.Güle güle sorunsuz kullanmanız dileğiyle sayın @Ugrclk25 Mesajlar birleştirildi: 15 Nis 2022 Benim Reno 5 Lite en son 15 Mart'ta aldı güvenlik güncellemesi yamasını.En son Kasım'da almıştı 4 ay beklemiştim.Vay eski günler Şimdi artık Xiaomi düşünüyoruz.Nereden nereye? Son düzenleme: 15 Nis 2022
Hayırlı olsun.Güle güle sorunsuz kullanmanız dileğiyle sayın @Ugrclk25 Mesajlar birleştirildi: 15 Nis 2022 Benim Reno 5 Lite en son 15 Mart'ta aldı güvenlik güncellemesi yamasını.En son Kasım'da almıştı 4 ay beklemiştim.Vay eski günler Şimdi artık Xiaomi düşünüyoruz.Nereden nereye?
Elif Oppo Forum Yönetici Forum Ekibi Yönetici 15 Nis 2022 #3 Ugrclk25 adlı kullanıcıdan Alıntı: Güvenlik güncellemesiEkli dosyayı görüntüle 4463 Genişletmek için tıkla ... Evet geldi paylaşmıştık fotoğraflar da değişiklilklerden de bahsetmiştik güvenlik güncellemesi olmasına rağmen güzellik yapmışlar.
Ugrclk25 adlı kullanıcıdan Alıntı: Güvenlik güncellemesiEkli dosyayı görüntüle 4463 Genişletmek için tıkla ... Evet geldi paylaşmıştık fotoğraflar da değişiklilklerden de bahsetmiştik güvenlik güncellemesi olmasına rağmen güzellik yapmışlar.