H hafız1234 Yeni Üye Üye 25 Kas 2021 #1 arkadaşlar benim şu anda telefonumdaki sürümüm 8.1.0 android sürümüm ben telefonumu android 10 a çıkarmak istiyorum kısaca nasıl yapabilirim?
arkadaşlar benim şu anda telefonumdaki sürümüm 8.1.0 android sürümüm ben telefonumu android 10 a çıkarmak istiyorum kısaca nasıl yapabilirim?
stellarle Taze Üye Üye 29 Kas 2021 #11 Cihazınızın Ayarına erişin ve mevcut en yeni sürümü kontrol etmek için Yazılım güncellemesine erişin ve ardından güncelleyin Upvote 0
Cihazınızın Ayarına erişin ve mevcut en yeni sürümü kontrol etmek için Yazılım güncellemesine erişin ve ardından güncelleyin
Elif Oppo Forum Yönetici Forum Ekibi Yönetici 29 Kas 2021 #12 stellarle adlı kullanıcıdan Alıntı: Cihazınızın Ayarına erişin ve mevcut en yeni sürümü kontrol etmek için Yazılım güncellemesine erişin ve ardından güncelleyin Genişletmek için tıkla ... O cihazın son sürüm ü Android 10 değil maalesef. Upvote 0
stellarle adlı kullanıcıdan Alıntı: Cihazınızın Ayarına erişin ve mevcut en yeni sürümü kontrol etmek için Yazılım güncellemesine erişin ve ardından güncelleyin Genişletmek için tıkla ... O cihazın son sürüm ü Android 10 değil maalesef.
H hafız1234 Yeni Üye Üye 13 Ara 2021 #13 Aynen son sürüm 8.1.0 bende güncelleme kısmına geldim güncellenmiyor bu saatten sonra da j7 prime gibi telefonlar güncellenmez çünkü eskidi artık Upvote 0
Aynen son sürüm 8.1.0 bende güncelleme kısmına geldim güncellenmiyor bu saatten sonra da j7 prime gibi telefonlar güncellenmez çünkü eskidi artık