ilk sayfada açıklama var dosyaları çalıştırmak için telefonun kendi dosya programıyla çalıştırın telefonunuza farklı dosya programı kurduysanız onunla temaları çalıştıramazsınızDosyaları hangi uygulama ile açıyorsunuz
ilk sayfada açıklama var dosyaları çalıştırmak için telefonun kendi dosya programıyla çalıştırın telefonunuza farklı dosya programı kurduysanız onunla temaları çalıştıramazsınızDosyaları hangi uygulama ile açıyorsunuz
Rar ile açıyorum ben...Dosyaları hangi uygulama ile açıyorsunuz
Merhaba widget ler tema içinde gömülü geliyor yada temayı yapqn editleyen kişi kim ise o yema yanında özel editledigi widgetide veriyor.Genellikle kostum widget kullanılıyor eger widget in pro sunu be tema ile ilgili pack lerini bulursanız tabiki kurcalayıp istediginiz widgeti kullanabilirdinizselamlar öncelikle teşekkürler gerçekten çok faydalı bir paylaşım olmuş. yaptım güzel de oldu merak ettıiğim ayarlardan temalara girdiğim de temalar cıkıyor ama hala dene yazıyor burdan da değiştirdiğim de seteditten 1 i 0 yapmam gerekiyor dimi? ios temalarında sadece simgeler mi değişiyor? bu widget kullanımızı anlatabilir misiniz?
Asus temasını nasıl yapabilirim nereden yapacağımbir temada ben paylaşayım yüksek kalite wallpaper ve hareketli wallpaper var ama hareketi olanı çalıştıramadım Ekli dosyayı görüntüle 2175Ekli dosyayı görüntüle 2176Ekli dosyayı görüntüle 2177ASUS_ROG_Phone_3.rar
Dosyayı drive girdim desteklenmiyor diyor nasıl indireceğimAsus temasını nasıl yapabilirim nereden yapacağım
Dosyayı drive girdim desteklenmiyor diyor nasıl indirecegimAsus temasını nasıl yapabilirim nereden yapacağım
Sonunda yaptım teşekkürlerbir temada ben paylaşayım yüksek kalite wallpaper ve hareketli wallpaper var ama hareketi olanı çalıştıramadım Ekli dosyayı görüntüle 2175Ekli dosyayı görüntüle 2176Ekli dosyayı görüntüle 2177ASUS_ROG_Phone_3.rar
Teşekkür ederim