Arkadaşlar bir çoğumuz bazen anlık sinirle,yanlışlıkla veya farkında olmadan bizim için özel olan fotoğrafları silebiliyoruz bazı zamanlarda.Bir başka bakış açısıyla bakarsak bazen eski fotoğraflar ya da screenshotlar insanı farklı hissettirebiliyor.Biz fotoğrafları hiçbir zaman kalıcı olarak silmiyoruz aslında her zaman bir parçası kalıyor cihazlarımızın içinde gerek harddisk olsun gerek telefon veya hafıza kartı olsun biz şuan mobil telefonlarımız için iki uygulamaya bakıcaz.Öncelikle şunu söyleyeyim ben bu uygulamaları daha önce kullandım şu an için ihtiyacım olmadığı için indirmeyeceğim çünkü "GÜVENLİK" konusunda güvenmiyorum uygulamalara siz de ihtiyacığınız olmadığı sürece indirmeyin bana kalırsa.
Uygulamalarımız bunlardır içine girdiğiniz zaman ne kadar karmaşık diyebilirsiniz ama biraz bakındıktan sonra basit şekilde bulabilirsiniz aradığınız fotoğrafları.
Yeniden söylüyorum ihtiyacağınız olmadığı sürece indirmeyin çünkü telefonun bütün hafızasını araştırıp bulmaya çalışıyor uygulama.
@sharK arkadaşımızın sorununa çözüm bulabildik bu uygulama ile sizde sorunlarınızı çözebilirsiniz
Uygulamalarımız bunlardır içine girdiğiniz zaman ne kadar karmaşık diyebilirsiniz ama biraz bakındıktan sonra basit şekilde bulabilirsiniz aradığınız fotoğrafları.
Yeniden söylüyorum ihtiyacağınız olmadığı sürece indirmeyin çünkü telefonun bütün hafızasını araştırıp bulmaya çalışıyor uygulama.
@sharK arkadaşımızın sorununa çözüm bulabildik bu uygulama ile sizde sorunlarınızı çözebilirsiniz