'Reno 2z tema mağazası kullanılabilir' başlıklı konu açtım dün gece. Forumda geriye doğru giderseniz gerekli açıklamayı göreceksinizArkadaşlar selam;
Cihaz Reno 2Z, yeni gelen coloros 11 güncellmesinde bende tema mağzası yok
ama arkadaşlardan bazılar var diyor, şimdi kime inanacağıztema mağzası olanlaramı.? oppoyamı.? kendi telefonumuzamı.?
buna bir açıklık getirmek lazım
Oppo'nun resmi Twitter hesabından ve forum içerisinde güncelleme takvimine dair gerekli paylaşımlar mesajlar var onlara bakarak güncelleme size gelecekmi gelmeyecek mi anlayabilirsinizA15 için kullanabileceğim tema mağazası var mı ? Birde telefonda şuan Coloros 7.2 var A15 e güncelleme gelmedi mi ?
Arkadaşlar selam;
Cihaz Reno 2Z, yeni gelen coloros 11 güncellmesinde bende tema mağzası yok
ama arkadaşlardan bazılar var diyor, şimdi kime inanacağıztema mağzası olanlaramı.? oppoyamı.? kendi telefonumuzamı.?
buna bir açıklık getirmek lazım
Elif hanım sağolsun "Hamitcoban55" arkadaşımız ilgilendi, artık kullanılabiliyorBurdan incelerseniz sorunuzun cevabını bulabileceksiniz @durakoglu bey buyrun
![]()
Reno 2z tema mağazası kullanılabilir
https://drive.google.com/file/d/1yeSvfhpTqPlO_xOSWLuXnIZsCkkeG5k_/view?usp=drivesdk Bu linkteki tema uygulamasını kurdum. Türkçe ve tüm özellikleri çalışıyor. Ancak coloros 11 yüklü olan reno 2z de oluyor başka bir cihazda denemedimwww.oppoturkiye.org
Zaten onun sayfasını attım @durakoglu beyElif hanım sağolsun "Hamitcoban55" arkadaşımız ilgilendi, artık kullanılabiliyor
Güncelleme yaptığım için gelen bildirimlere dönüş sağladığım için kolaylık olsun diye link attım ,yanlış bişey yaptım galiba..Zaten onun sayfasını attım @durakoglu bey
Elif hanım;Güncelleme yaptığım için gelen bildirimlere dönüş sağladığım için kolaylık olsun diye link attım ,yanlış bişey yaptım galiba..