ne geldiğine emin miyiz? Heyecan yaptırmayın bizlere@asK geldiğine emin miyiz? Bazı kullanıcılar gelmediğini söylüyor.
Bir kullanıcı ekran görüntüsü paylaşıp hâlâ gelmediğini söylemiş bu sabah.ne geldiğine emin miyiz? Heyecan yaptırmayın bizlere![]()
![]()
Mesajı bulamadım ben, hangi konuda olduğunu söyler misiniz? gözümden kaçtı heralde.Bir kullanıcı ekran görüntüsü paylaşıp hâlâ gelmediğini söylemiş bu sabah.
Facebook grubunda denk geldim hocam, forumdan değil.Mesajı bulamadım ben, hangi konuda olduğunu söyler misiniz? gözümden kaçtı heralde.
tamamdır. O facebook gruplarını bulamadım birFacebook grubunda denk geldim hocam, forumdan değil.
Google'a "Oppo Türkiye Kullanıcıları" yazarsanız çıkar hocam. Herkese açık grup zaten.tamamdır. O facebook gruplarını bulamadım bir![]()
TeşekkürlerGoogle'a "Oppo Türkiye Kullanıcıları" yazarsanız çıkar hocam. Herkese açık grup zaten.
Reno 2 cihazında çoğu kullanıcı geldi diyor. 2z değil karıştırmayalım.@asK geldiğine emin miyiz? Bazı kullanıcılar gelmediğini söylüyor.
Umarım gelmiştir de boşa umutlanmamış oluruz.Reno 2 cihazında çoğu kullanıcı geldi diyor. 2z değil karıştırmayalım.