T TUNCAY Aktif Üye Aktif Üye 5 Ocak 2022 #1 Süper güç çalıştığında belli süre sonra internet kapanıyor siz de de oluyorum neden oluyor
E Enestr571 Ordinaryus Aktif Üye 5 Ocak 2022 #2 TUNCAY adlı kullanıcıdan Alıntı: Süper güç çalıştığında belli süre sonra internet kapanıyor siz de de oluyorum neden oluyor Genişletmek için tıkla ... Merhaba @TUNCAY Super dusuk guc modunu mu demek istiyorsunuz? Upvote 0
TUNCAY adlı kullanıcıdan Alıntı: Süper güç çalıştığında belli süre sonra internet kapanıyor siz de de oluyorum neden oluyor Genişletmek için tıkla ... Merhaba @TUNCAY Super dusuk guc modunu mu demek istiyorsunuz?
E Enestr571 Ordinaryus Aktif Üye 5 Ocak 2022 #4 TUNCAY adlı kullanıcıdan Alıntı: Evet o dur Genişletmek için tıkla ... Efendim sarj az olunca super dusuk guc aktif konumda oldugunda arka plandan mesaj gec gelmesi,Wifi kapatmasi,bluetooth kapatmasi normaldir efendim. Upvote 0
TUNCAY adlı kullanıcıdan Alıntı: Evet o dur Genişletmek için tıkla ... Efendim sarj az olunca super dusuk guc aktif konumda oldugunda arka plandan mesaj gec gelmesi,Wifi kapatmasi,bluetooth kapatmasi normaldir efendim.
E Enestr571 Ordinaryus Aktif Üye 6 Ocak 2022 #6 TUNCAY adlı kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim. Upvote 0