• OPPO Forum'da reklam vermek için TIKLA!

APK Telefon Yöneticisi 12.11.2 Türkçe

Oğuz Temülken

Yardımsever
Aktif Üye
Teşekkür ederim bende çözdüm. Verdiğiniz programla kaldırdım. Linkteki programda çok karmaşık o yüzden geri kaldırdım. İhtiyacım olursa yeniden kurarım. Emeğinize sağlık kolay gelsin.Ri

Teşekkür ederim bende çözdüm. Verdiğiniz programla kaldırdım. Linkteki programda çok karmaşık o yüzden geri kaldırdım. İhtiyacım olursa yeniden kurarım. Emeğinize sağlık kolay gelsin.
Rica ederim. Bende linkteki programı kaldırdım. Gerçekten karışık

teomanonal

Yazar Üye
Üye
Bende Easy Uninstaller kuruluydu. Sizin söylediğinizi de kurdum her iki program Phone Manager uygulamasını görmüyor maalesef.
Mesajlar birleştirildi:

Siz silah zoruyla kurdurmadınız ya biz kendi rızamızla kurduk. Rahat olun lütfen. Hem ingilizce olduğunu belirtmiştinşz.
Bende görülüyor...

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-12-14-11-37-49-04_117e86a4ed80831fe0437e3315f51129.jpg
    Screenshot_2022-12-14-11-37-49-04_117e86a4ed80831fe0437e3315f51129.jpg
    494.4 KB · Görüntüleme: 115

oksilado

Valhalla
Forum Ekibi
Aktif Üye
Şuan için stabil bana göre 11 ile aynı noktada diyebilirim
Sizin telefon da reno 5 lite dı yanlış hatırlamıyorsam
12 sürümünde şarj durumu nasıl mobil veri ya da wi-fi ile ne kadar ekran süresi veriyor sırf şarj durumu yüzünden 12 ye geçmiyorum
Mesajlar birleştirildi:

Şuan için stabil bana göre 11 ile aynı noktada diyebilirim
Sabah 8 de alıyorum şarjdan aksam 10 11 e kadar aktif kullanım sağlıyorum yuzde 20 gibi de şarja takıyorum

Son düzenleme:

mertoo

Yazar Üye
Banlandı
Üye
Bende Easy Uninstaller kuruluydu. Sizin söylediğinizi de kurdum her iki program Phone Manager uygulamasını görmüyor maalesef.
Mesajlar birleştirildi:

Siz silah zoruyla kurdurmadınız ya biz kendi rızamızla kurduk. Rahat olun lütfen. Hem ingilizce olduğunu belirtmiştinşz.
Hocam goruyo east uninstaller girin arama kismina phon manager yazin kaldirin