Efendim henuz mevcut degildir ulkemizde en yakin zamanda gelir diye dusunuyorum.Merhaba arkadaşlar oppo reno lite modeli cihazımda coloros 11 güncellemesi mevcut fakat tema bulamıyorum cihaza oppo tema sayfası yok mu ki diğer marka modellerde mevcut istenilen tema yapılıyor çünkü bununla ilgili bilginizi almak isterim teşekkürler
Rica ederim efendimTeşekkürler. Bekleyelim ozaman
Croma tema mağazası yaz 8.1 versiyonunu indir.Android 11.1 benimde var çalışıyor.Merhaba arkadaşlar oppo reno lite modeli cihazımda coloros 11 güncellemesi mevcut fakat tema bulamıyorum cihaza oppo tema sayfası yok mu ki diğer marka modellerde mevcut istenilen tema yapılıyor çünkü bununla ilgili bilginizi almak isterim teşekkürler
Tema mağazası Türkiye'ye açık değil maalesef ama verdiğim liki inceleyenilirsiniz kullananlar memnunlar.Merhaba arkadaşlar oppo reno lite modeli cihazımda coloros 11 güncellemesi mevcut fakat tema bulamıyorum cihaza oppo tema sayfası yok mu ki diğer marka modellerde mevcut istenilen tema yapılıyor çünkü bununla ilgili bilginizi almak isterim teşekkürler
Play Store dan mı yoksa internet ortamından mı indiriyorsunuz?Croma tema mağazası yaz 8.1 versiyonunu indir.Android 11.1 benimde var çalışıyor.
internetPlay Store dan mı yoksa internet ortamından mı indiriyorsunuz?