Y Yaren Taze Üye Üye Katılım 28 Tem 2021 Mesajlar 9 Forum puanı 2 Cihaz A72 3 Eyl 2021 #1 Oppo forumdan indirdiğim temayı telefonumdan silemiyorum nasıl silicem?
Çözüm Elif 3 Eyl 2021 Tema mağazından ben kısmına basınız oradan kaynaklarım tema kısmını seçip default seçiniz.
yeeelda Aktif Üye Aktif Üye Katılım 21 Mar 2021 Mesajlar 188 Forum puanı 55 Cihaz Reno 10x Zoom 3 Eyl 2021 #2 tekrar bi tema indirip 5 dakikalik baraji fullemeyin 5 dakika sonra duruyo zaten durdurun eski haline doner Upvote 0
tekrar bi tema indirip 5 dakikalik baraji fullemeyin 5 dakika sonra duruyo zaten durdurun eski haline doner
Y Yaren Taze Üye Üye Katılım 28 Tem 2021 Mesajlar 9 Forum puanı 2 Cihaz A72 3 Eyl 2021 #3 yeeelda adlı kullanıcıdan Alıntı: tekrar bi tema indirip 5 dakikalik baraji fullemeyin 5 dakika sonra duruyo zaten durdurun eski haline doner Genişletmek için tıkla ... Anlamadım daha açarmısın? Upvote 0
yeeelda adlı kullanıcıdan Alıntı: tekrar bi tema indirip 5 dakikalik baraji fullemeyin 5 dakika sonra duruyo zaten durdurun eski haline doner Genişletmek için tıkla ... Anlamadım daha açarmısın?
Elif Oppo Forum Yönetici Forum Ekibi Yönetici Katılım 20 May 2020 Mesajlar 7,445 Forum puanı 2,330 Cihaz Reno 2Z 3 Eyl 2021 #4 Yaren adlı kullanıcıdan Alıntı: Oppo forumdan indirdiğim temayı telefonumdan silemiyorum nasıl silicem? Genişletmek için tıkla ... 8.0 apk yi mi indirmiştiniz. İlk temanıza mı dönmek istiyorsunuz . Upvote 0
Yaren adlı kullanıcıdan Alıntı: Oppo forumdan indirdiğim temayı telefonumdan silemiyorum nasıl silicem? Genişletmek için tıkla ... 8.0 apk yi mi indirmiştiniz. İlk temanıza mı dönmek istiyorsunuz .
Elif Oppo Forum Yönetici Forum Ekibi Yönetici Katılım 20 May 2020 Mesajlar 7,445 Forum puanı 2,330 Cihaz Reno 2Z 3 Eyl 2021 #5 Tema mağazından ben kısmına basınız oradan kaynaklarım tema kısmını seçip default seçiniz. Upvote 0 Çözüm
Y Yaren Taze Üye Üye Katılım 28 Tem 2021 Mesajlar 9 Forum puanı 2 Cihaz A72 3 Eyl 2021 #6 Elif adlı kullanıcıdan Alıntı: Tema mağazından ben kısmına basınız oradan kaynaklarım tema kısmını seçip default seçiniz. Genişletmek için tıkla ... Tamam teşekkürler Upvote 0
Elif adlı kullanıcıdan Alıntı: Tema mağazından ben kısmına basınız oradan kaynaklarım tema kısmını seçip default seçiniz. Genişletmek için tıkla ... Tamam teşekkürler
Elif Oppo Forum Yönetici Forum Ekibi Yönetici Katılım 20 May 2020 Mesajlar 7,445 Forum puanı 2,330 Cihaz Reno 2Z 3 Eyl 2021 #7 Yaren adlı kullanıcıdan Alıntı: Tamam teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim. Upvote 0
Ö Ömer_ Yeni Üye Üye Katılım 4 Eyl 2021 Mesajlar 27 Forum puanı 5 Cihaz Realme 4 Eyl 2021 #8 Elif adlı kullanıcıdan Alıntı: Tema mağazından ben kısmına basınız oradan kaynaklarım tema kısmını seçip default seçiniz. Genişletmek için tıkla ... Uygulamaya girmiyor ve ana menüde gözükmüyor silip eskisini indireceğim ama indiremiyorum Upvote 0
Elif adlı kullanıcıdan Alıntı: Tema mağazından ben kısmına basınız oradan kaynaklarım tema kısmını seçip default seçiniz. Genişletmek için tıkla ... Uygulamaya girmiyor ve ana menüde gözükmüyor silip eskisini indireceğim ama indiremiyorum
Elif Oppo Forum Yönetici Forum Ekibi Yönetici Katılım 20 May 2020 Mesajlar 7,445 Forum puanı 2,330 Cihaz Reno 2Z 4 Eyl 2021 #9 Ömer_ adlı kullanıcıdan Alıntı: Uygulamaya girmiyor ve ana menüde gözükmüyor silip eskisini indireceğim ama indiremiyorum Genişletmek için tıkla ... Daha ayrıntılı bilgi verirmisiniz lütfen nereye girmiyor ana menüde görünmeyen nedir. Olayı daha açıklayıcı yazarmısınız lütfen. Upvote 0
Ömer_ adlı kullanıcıdan Alıntı: Uygulamaya girmiyor ve ana menüde gözükmüyor silip eskisini indireceğim ama indiremiyorum Genişletmek için tıkla ... Daha ayrıntılı bilgi verirmisiniz lütfen nereye girmiyor ana menüde görünmeyen nedir. Olayı daha açıklayıcı yazarmısınız lütfen.
Y Yaren Taze Üye Üye Katılım 28 Tem 2021 Mesajlar 9 Forum puanı 2 Cihaz A72 5 Eyl 2021 #10 Ömer_ adlı kullanıcıdan Alıntı: Uygulamaya girmiyor ve ana menüde gözükmüyor silip eskisini indireceğim ama indiremiyorum Genişletmek için tıkla ... Ayarlara gir uygulama listesinden bak gözükür se yukarda iki nokta olucak ona bas guncellemeleri kaldır de uygulama gidicek tekrardan indirip dene Upvote 0
Ömer_ adlı kullanıcıdan Alıntı: Uygulamaya girmiyor ve ana menüde gözükmüyor silip eskisini indireceğim ama indiremiyorum Genişletmek için tıkla ... Ayarlara gir uygulama listesinden bak gözükür se yukarda iki nokta olucak ona bas guncellemeleri kaldır de uygulama gidicek tekrardan indirip dene