Merhabalar arkadaşlar coloros 6 da iken vestel tv de ekran yansıtabiliyordum 7den sonra ise bağlanıyor diyor tv de siyah elran oluyor ama telefon ekranı gelmşyor çözümü var mıdır? Telefon Reno2 Z
Telefonunuzu fabrika ayarlarına döndürdünüz mü hiç. Güncelleme den sonra acaba?Merhabalar arkadaşlar coloros 6 da iken vestel tv de ekran yansıtabiliyordum 7den sonra ise bağlanıyor diyor tv de siyah elran oluyor ama telefon ekranı gelmşyor çözümü var mıdır? Telefon Reno2 Z
Hayor bunun içinnyeeek almam gerekşr sanırımTelefonunuzu fabrika ayarlarına döndürdünüz mü hiç. Güncelleme den sonra acaba?
Evet hard reset için yedek almalısınız.fabrika ayarlarınıza dönmeyi denediniz mi acaba.Hayır bunu içşn y
Hayor bunun içinnyeeek almam gerekşr sanırım
Hayır fabrija ayarlarına dönmedim eğer dönersem cihazdski her şeyim silinir mi?Evet hard reset için yedek almalısınız.fabrika ayarlarınıza dönmeyi denediniz mi acaba.
Hard reset atmayı düşünürsünüz.
Herşey değil ama bir kısmı oarad seçim yapıyorsunuz zaten , sadece sistem ayarları sıfırla derseniz ,resim belge gibi dökümanlar silinmez.Hayır fabrija ayarlarına dönmedim eğer dönersem cihazdski her şeyim silinir mi?
Teşekkürler ama bu da fark etmediHerşey değil ama bir kısmı oarad seçim yapıyorsunuz zaten , sadece sistem ayarları sıfırla derseniz ,resim belge gibi dökümanlar silinmez.