Bu açık mı?Tüm bildirimler aktif
Bu bölümde aktifBu açık mı?
Ayarlar>gizlilik>kilit ekranındaki bildirimler >tüm bildirim içeriğini göster seçiniz dener misiniz
Mesaj bildirimlerinin içeriğine girin bakınızGüncellemeden bir hafta sonra galiba. 2 gün önce bildirimler geliyordu. Birden gelmemeye başladı. Telefonu alalı 4 ay oldu ve sürekli sorun yaşıyorum. Fabrika ayarlarına dönmem suan imkansız.
Tüm ayarlar aktif bildirimler bölümündekiMesaj bildirimlerinin içeriğine girin bakınız
Telefonu kısa süreli kapatıp açtınız mı. Uzun süreli açık kaldıysa cihaz ondan da sorun çıkarıyor olabilir.Tüm ayarlar aktif bildirimler bölümündeki
Telefonumu sürekli kapattım, mesaj bildirimlerine nasıl girebilirimTelefonu kısa süreli kapatıp açtınız mı. Uzun süreli açık kaldıysa cihaz ondan da sorun çıkarıyor olabilir.
Ayrıca
Mesaj bildirimlerinin içeriğine girip ekran görüntüsü atarmısınız lütfen
Ayarlar>uygulama yönetimi>uygulama listesi>WhatsApp>mesaj bildirimleri buna basınız>durum çubuğunda görüntüle işaretleyinizTelefonumu sürekli kapattım, mesaj bildirimlerine nasıl girebilirim
GirdimAyarlar>uygulama yönetimi>uygulama listesi>WhatsApp>mesaj bildirimleri buna basınız>durum çubuğunda görüntüle işaretleyiniz
Bu durumda iyileştirme güncellemelerini beklemek durumundasınız maalesef, güncelleme sonrası oluşan sorunlar yine iyileştirme güncellemeleriyle düzelecektir maalesefGirdim
Bunun bir zamanı yok mu? Telefon üzerinden çalıstığım için zor durumdayım. Acil olarak çözülmesi gerekiyorBu durumda iyileştirme güncellemelerini beklemek durumundasınız maalesef, güncelleme sonrası oluşan sorunlar yine iyileştirme güncellemeleriyle düzelecektir maalesef