WhatsApp, kullanıcılarına para dağıtacak!

Enestr571

Ordinaryus
Aktif Üye
Mesajlar
970
Çözümler
8
Puanları
3,350
Cihaz
A15
Popüler platform WhatsApp, ödeme işlevine bir yenisini daha ekliyor. Platform, Payments özelliğini bakın nasıl teşvik etmeye başlayacak...

1632734116350.png


Mesajlaşma uygulaması WhatsApp, Payments (Ödeme) özelliğini daha çok yaygınlaştırmak için yeni bir adım attı. Sohbet çubuğundan hızlı bir şekilde ödeme göndermek için eklenen bu özellik oldukça ilgi çekiyor. Hindistan ve Brezilya‘da kullanılan ödeme özelliğiyle kullanıcılar WhatsApp’tan para transferi yapabiliyor. Söz konusu özellik uçtan uca şifreleme teknolojisiyle korunmakta.

Platform, Google Play Beta Programı aracılığıyla yeni bir güncelleme gönderdi ve sürümü 2.21.20.3‘e çıkardı. Bu son güncelleme ile uygulamaya yeni özellikler geldi. Bunlardan biri de kullanıcıları ödeme özelliğine teşvik etmeye yönelik.

WhatsApp, geri ödeme özelliği geliyor!​

WhatsApp’ın Alışveriş özelliği ile entegre etmek istediği Ödeme işlevi gelişmeye devam ediyor. Platform, Cashback adlı ödemeler üzerinde çalışıyor. Adından da anlaşılacağı gibi, WhatsApp Payments’ı kullananlar 48 saat içinde para iadesi alabilecek.

WhatsApp geri ödeme özelliği
(Foto: WABetaInfo)
WhatsApp, ödeme özelliğini geliştirmeye devam ederken bu yeni işlevin amacı da ortaya çıktı. Şirket, Payments özelliğini teşvik etmek için böyle bir adım atıyor. WABetaInfo‘nun haberine göre, yeni işlev gelecekteki sürümlerde ortaya çıkacak.

Ayrıca yeni özellik de ilk olarak Hindistan’da test aşamasında. Ancak ilerleyen zamanlarda diğer ülkelere açılmasını bekliyoruz. Bununla birlikte, her bir geri ödeme tutarı yaklaşık 10 Hindistan rupisi (1, 20 TL) değerinde. Geri ödeme muhtemelen ilk kez WhatsApp Payments’i kullanan kişilere verilecek.

Peki, siz bu yeni özellik hakkında ne düşünüyorsunuz? WhatsApp, ödeme özelliğini Türkiye’de etkinleştirse kullanır mıydınız?

Kaynak:Shiftdelete.net
 
Üst