Telefon tus kilidi kapalı iken otomatik Wifi bağlantısı kapalı ve gelen WhatsApp bildirimlerini alamıyorum.(Model Reno2 Z)
Ozaman yazılımsal sorun oluyor , güncelleme sonrası oluşan sorunlar yine iyileştirme...Guncellemeden sonra oldu oncesinde böyle değildi Colours 11 den sonra telefon hiç eskisi gibi oLmadi
Merhabalar;Telefon tus kilidi kapalı iken otomatik Wifi bağlantısı kapalı ve gelen WhatsApp bildirimlerini alamıyorum.(Model Reno2 Z)
Evet oda etkili şarjınız da azaldıysa bildirimler gecikecektirDedikleriniz zaten uygulanmış acaba tasarruf modunda kullanıyorum diye mi gelmiyor bildirim
Şarj tam kapasite iken de gelmiyor acaba tasarruf modundan çıksam kullansam anlayamadım çözemedim bu arada yukar Wifi Back-Up işlemini yaptimEvet oda etkili şarjınız da azaldıysa bildirimler gecikecektir
Tasarruf modundan çıkınız iletilerin geç gelmesine sebeb olabilir.Şarj tam kapasite iken de gelmiyor acaba tasarruf modundan çıksam kullansam anlayamadım çözemedim bu arada yukar Wifi Back-Up işlemini yaptim
Dediklerinizi yaptım ve bunları tasarruf modu kapalı iken uyguladım umarım düzelir
Bunuda kontrol ettiniz mi acaba?Ayarlar >pil>uygulama pil yönetimi buradan WhatsApp'ı bulunuz sonrasında > önplan faaliyetleri ne izin veri açınız yine aynı yerden> otomatik başlatmaya izin ver i açınız