Telefon tus kilidi kapalı iken otomatik Wifi bağlantısı kapalı ve gelen WhatsApp bildirimlerini alamıyorum.(Model Reno2 Z)
Ozaman yazılımsal sorun oluyor , güncelleme sonrası oluşan sorunlar yine iyileştirme...Guncellemeden sonra oldu oncesinde böyle değildi Colours 11 den sonra telefon hiç eskisi gibi oLmadi
Umarım, sonucu bildiriseniz sevinirim.Dediklerinizi yaptım ve bunları tasarruf modu kapalı iken uyguladım umarım düzelir
Teşekkür ederim ilgi ve alakanız için sonucu bildiririm geceniz güzel olsun Tebessümlerle kalinizUmarım, sonucu bildiriseniz sevinirim.
Rica ederim, hayırlı geceler teşekkür ederim.Teşekkür ederim ilgi ve alakanız için sonucu bildiririm geceniz güzel olsun Tebessümler kaliniz
İyi akşamlar maalesef olmadı tuş kilidi kapalı iken wifi bağlantısı kesiliyor bunu nasıl halledebilirimRica ederim, hayırlı geceler teşekkür ederim.
Bu güncelleme sonrası mı oldu yoksa aldığınızdan bu yana böyle miydi? Acabaİyi akşamlar maalesef olmadı tuş kilidi kapalı iken wifi bağlantısı kesiliyor bunu nasıl halledebilirim
Ozaman yazılımsal sorun oluyor , güncelleme sonrası oluşan sorunlar yine iyileştirme güncellemeleriyle düzelecektir maalesef yapacak bişey yok.Guncellemeden sonra oldu oncesinde böyle değildi Colours 11 den sonra telefon hiç eskisi gibi oLmadi