Yeteri kadar resim elde edince yapıyor, güncellemeden sonra yeterince resim eldeedildi mi acaba, onları ya kişiselleştiriyor yada tarih zaman kavramına göre sınıflandırıp yapıyor bu olguların gerçekleşmesi gerekirMerhabalar oppo a9 2020 kullanıyorum sürüm güncellenmeden önce cihazim kendi kendine resimlerimi anı olarak video yapıyordu güncellemeden sonra yapmıyor özelliği nasil açabilirim
Gereğinden fazla resim elde edildi ama yapmıyor zannediyorum ben güncellemeden once kapatmıştım onu simdi nerden açılıyor bulamıyorumYeteri kadar resim elde edince yapıyor, güncellemeden sonra yeterince resim eldeedildi mi acaba, onları ya kişiselleştiriyor yada tarih zaman kavramına göre sınıflandırıp yapıyor bu olguların gerçekleşmesi gerekir
Şunu denermisiniz ayarlar>uygulama yönetimi> uygılama listesi>buradn fotoğraf lara girin>veri kullanım ayrıntıları>veriyi arkaplanda kullan açık mı? Bakarmısınız ilgili fotoğraf ekte bulunuyorMerhabalar oppo a9 2020 kullanıyorum sürüm güncellenmeden önce cihazim kendi kendine resimlerimi anı olarak video yapıyordu güncellemeden sonra yapmıyor özelliği nasil açabilirim
Dediğinize baktım bendede açık görünüyor attığınız ekteki resme baktim aynısını buldum açıkŞunu denermisiniz ayarlar>uygulama yönetimi> uygılama listesi>buradn fotoğraf lara girin>veri kullanım ayrıntıları>veriyi arkaplanda kullan açık mı? Bakarmısınız ilgili fotoğraf ekte bulunuyor
Kapatıp açtınız mı hiç telefonunuzu yakında, coloros 7 güncellemesini aldığınızda hard reset attınız mı hiçDediğinize baktım bendede açık görünüyor attığınız ekteki resme baktim aynısını buldum açık
Hart reset yapmadım hic daha biraz önce açıp kapattım cihazi nasil yapılıyor hart reset bilmiyorum
Sorununuz çözüldü mü?Tamamdır çok teşekkür ederim
Rica ederimTamamdır çok teşekkür ederim