Ekran kilidi kapandıktan sonra wifi baglantisi kesiliyor. Bildirimler gelmiyor. Açınca tekrar bağlanıyor. Teknik servis ile sorunu çözemedim.yardimci olurmusunuz
Hard reset ekte attığım önermeleri yaparsanız olacaktır ama tüm verileriniz...Onu denemedim. Nasıl yapilir bilmiyorum.musteri temsilcisi de öyle bişey demişti.mutlaka bilgilendirecem.
Bağlı bulunduğun wifi yi unut sonra tekrar bağlanınız, sorun devam edersa ağ bağlantılarını sıfırlayınız.Ekran kilidi kapandıktan sonra wifi baglantisi kesiliyor. Bildirimler gelmiyor. Açınca tekrar bağlanıyor. Teknik servis ile sorunu çözemedim.yardimci olurmusunuz
Oppo müşteri hizmetleri aradınız telefonunuzu servise mi gönderdiniz yoksa müşteri hizmetlerin deki görevlinin söyediklerini mi yaptınız.Evet denedik teknik servis ile değişen bişey olmadı.
Rica ederim,Müşteri temsilcisi ile wifi Back-Up restore yaptık.duzelmedi.bildirim yonetteki başlık ve gövdeyi işaretler açık . Halen değişen bişey yok. İlginiz için tşk ederim. Yarın müşteri temsilcisi ile görüşüp buradan paylaşırım sorun çözülürse.
Hard reset attınız mı? son olarak.Tüm bildirimler içeriği göster şeklinde. Malesefe denemediğim ayar kalmadı