Aynn ya, ben mail attım Oppo ya yarın ne diyecekler bakalım sizde atın bence cevabını yazarım. Yaptığımız güncellemenin bir kodu var mı ? Çünkü sorunlarımız aynı.
Bir kod mu oluyor, bunu bilmiyorum. Ben de yarın arayacaktım servisini
Aynn ya, ben mail attım Oppo ya yarın ne diyecekler bakalım sizde atın bence cevabını yazarım. Yaptığımız güncellemenin bir kodu var mı ? Çünkü sorunlarımız aynı.
Yani bende pek bilmiyorum siz en iyisi arayın ne diyecekler acaba ?Bir kod mu oluyor, bunu bilmiyorum. Ben de yarın arayacaktım servisini
Evet arkadaşlar cihaza format attım değişen bişey yok geniş açıda güneş lamba televizyon gibi bol ışıklı bir ortama tutunca hemen kamera kapanıyor. Güncelleme ile düzelir büyük ihtimalle ama o güncelleme kim bilir ne zaman gelir.
Evet dediğinizi yaptım HDR otomatikte olunca kamera kapanıyor ama açık veya kapalı yapınca bir sorun yok. Çok teşekkür ederim. Dünden beri arıyorum umarım başka sorun çıkmaz.Yanlış hatırlamıyorsam eğer, HDR seçeneği ile alakalı bir durum bu. Hdr kapalı/otomatik olacak şekilde geniş açı çekimi yapar mısınız? Çünkü birkaç kişinin aynı sorunu bu şekilde çözdüğünü okumuştum.
Rica ederim ne demek. Şans eseri konularda dolaşıren fark ettim yaşadığınız sorunu. Keşke daha erken yardımcı olabilseysim, sıfırlamak zorunda kalmazdınız.Evet dediğinizi yaptım HDR otomatikte olunca kamera kapanıyor ama açık veya kapalı yapınca bir sorun yok. Çok teşekkür ederim. Dünden beri arıyorum umarım başka sorun çıkmaz.
Yanlış hatırlamıyorsam eğer, HDR seçeneği ile alakalı bir durum bu. Hdr kapalı/otomatik olacak şekilde geniş açı çekimi yapar mısınız? Çünkü birkaç kişinin aynı sorunu bu şekilde çözdüğünü okumuştum.