Hayırlı olsun yeni telefonunuz, sizi tekrar oppo da görmek dileğiyle.oppo a5 2020 kullaniyordum,samsung a31 e gectim samsung iyi hos da a serisi guncellemeden sonra bozmus...idare ediyorum
Hayırlı olsun yeni telefonunuz, sizi tekrar oppo da görmek dileğiyle.oppo a5 2020 kullaniyordum,samsung a31 e gectim samsung iyi hos da a serisi guncellemeden sonra bozmus...idare ediyorum
cok tesekkur ederim,umarim❤Hayırlı olsun yeni telefonunuz, sizi tekrar oppo da görmek dileğiyle.
Sizede hayırlı olsun @Yuzukan bey,Samsung a31 de gereksiz samsung uygulamalarını kaldırırsanızdahada hızlanır, güncellemeleri de almazsanız çok güzel çalışacaktır. s20fe kullanıyorum çokda iyi gidiyor 3 saatlik oyun denemesine rahat 2 gunu buldu normalde 3 gun gidiyor telefon sarjı.
Teşekkürler Elif Hanım.Sizede hayırlı olsun @Yuzukan bey,
Rica ederim.Teşekkürler Elif Hanım.
guncellemeden sonra tek sikintim sarj,tamamen doldurduktan sonra gayet ideal kullandigim halde cok hizli bitiyor en azindan oppoya gore.Samsung member ile de iletisime gectim bu konuyla alakali guncellemeyle duzelecektir diyip duruyolar...Samsung a31 de gereksiz samsung uygulamalarını kaldırırsanızdahada hızlanır, güncellemeleri de almazsanız çok güzel çalışacaktır. s20fe kullanıyorum çokda iyi gidiyor 3 saatlik oyun denemesine rahat 2 gunu buldu normalde 3 gun gidiyor telefon sarjı.
a5 2020 nin icinde oyle cok ozellestirilmis bir seyi hic yok ama saglamlik acisindan asiri iyiUzun zamandır iPhone kullanıyordum sonra oppo a5 2020 telefonuna geçtim ilk android deneyimini yaşadığım telefon alışamadım ve iPhone telefonuma geçtim en son mağazada oppo reno5 lite görünce 1 hafta sonra aldım şu an telefonumdan memnunum