Coloros 11.1 güncellemesiyle birlikte ram yükseltme özelliği geliyor. Güncelleme sonrasında telefonunuzun ayarlar kısmında telefon hakkında bulunan kısımda ram ile ilgili bölüme tıklarsanız yükseltme yapabilirsiniz
coloros 11 ile bu özellik zaten geldiColoros 11.1 güncellemesiyle birlikte ram yükseltme özelliği geliyor. Güncelleme sonrasında telefonunuzun ayarlar kısmında telefon hakkında bulunan kısımda ram ile ilgili bölüme tıklarsanız yükseltme yapabilirsiniz
Oppo reno 3 pro cihazımda coloros 11.1 var ancak bahsettiğiniz şeyi bulamadım daha açıklayıcı yazabilme şansınız var mıcoloros 11 ile bu özellik zaten geldi
Ee bu özelliği bende yapamadım tam olarak anlatır mısınız lütfencoloros 11 ile bu özellik zaten geldi
Kardeş 12 gb ram min var bi zahmet olmasın bana daha coloros 11 gelmediEkli dosyayı görüntüle 3432bende niye yok öyle bişey anlamadım
Bana da gelmediKardeş 12 gb ram min var bi zahmet olmasın bana daha coloros 11 gelmedi
Ram hakkında nasıl bir zor durum olabilir mesela android 11 gelirse nasıl kullanmam gerektiğini anlamadığım için soruyorum yanlış anlamayınAma bu özelliği çok zor durumda iseniz kullanınız diske zarar veriyor aksi halde, ihtiyaç halinde kullanılmalı bilginize.