Hayır, düşünmüyorum. Nasılsa bir gün gelecekRom ile almayı düşünüyor musunuz peki?
Sürekli forumda uyarısını yaptık sıkıntılar çıkabileceğine dair ama hevesine yenik düşenlerin çoğu şuan sorunlar ile karşılaşıyor maalesefBen de Hindistan A25 ROM'u yükledim. Türkiye ROM'a dönemiyorum, VPN ile C22 de alamıyorum. Ne saçma bir şey bu yahu...
Ekonomi zaten çoğumuz için tıkırında değil, telefon fiyatları da malum. Yeni bir telefon almanın hazzını kısmen de olsa yaşatıyor güncellemeler. Sanırım birçoğumuzun hemen atlaması bundan kaynaklı biraz da. Yoksa Android 10 ya da ColorOS 7 ile hiçbirimizin hayatı gözle görülür şekilde değişmeyecek elbette. Hatta 1 haftaya çoğumuz unutacağız bile. :/Sürekli forumda uyarısını yaptık sıkıntılar çıkabileceğine dair ama hevesine yenik düşenlerin çoğu şuan sorunlar ile karşılaşıyor maalesef![]()
Unuttum bile ben açıkçası...Ekonomi zaten çoğumuz için tıkırında değil, telefon fiyatları da malum. Yeni bir telefon almanın hazzını kısmen de olsa yaşatıyor güncellemeler. Sanırım birçoğumuzun hemen atlaması bundan kaynaklı biraz da. Yoksa Android 10 ya da ColorOS 7 ile hiçbirimizin hayatı gözle görülür şekilde değişmeyecek elbette. Hatta 1 haftaya çoğumuz unutacağız bile. :/