Kendileri de pek ne yazdıklarını bilmiyorlar... O an neyi kopyalamışlarsa yapıştırıyorlar direk önüne geleneBu açıklamadan sonra oppo desteğe mesaj attım ama güncelleme planlanmamaktadır yazdılar. Çok tuhaf
Kendileri de pek ne yazdıklarını bilmiyorlar... O an neyi kopyalamışlarsa yapıştırıyorlar direk önüne geleneBu açıklamadan sonra oppo desteğe mesaj attım ama güncelleme planlanmamaktadır yazdılar. Çok tuhaf
Bilgisayar mühendisi olarak hiçbir şeyin hatasız olmayacağını da biliyor olmalısın dostumAyrıca yazılım işi o kadar kolay bir şey değil.Ben de bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim.Küçücük bir hatayı bulmak saatleri, günleri hatta ayları alabiliyor.Önemli olan hatasız olarak gelmesi...
Evet doğru.Hatasız zannedilir ve pat hiç umulmadık bir yerden hata çıkıverirBilgisayar mühendisi olarak hiçbir şeyin hatasız olmayacağını da biliyor olmalısın dostum![]()
Bende gördüm ama gelen güncelleme de tavsiyeler yazısı Türkçe değil, vpn veya rom ile almış olma ihtimali var. Ve Reno 2Z ve Reno Z'den önce zaten a5 ve a9'a verecekse çok büyük yanlış politika olur.A9 2020 modelinin coloros 7 güncellemesi almış birisi ekran görüntüsüde paylaşmış facebook grubunda
Hiç sanmıyorum. Büyük ihtimalle VPN / rom kullanmıştır.A9 2020 modelinin coloros 7 güncellemesi almış birisi ekran görüntüsüde paylaşmış facebook grubunda
Mesajlar birleştirildi:
Vpn ile almadığını söylüyor bu arada
Yorumlara bakıyorumda ısrarla vpn ile almadığını söylüyor ama dediğiniz gibi açıklama kısmı farklı dilde ya arkadaş dalga geçiyor milletle yada gerçekten geldiBende gördüm ama gelen güncelleme de tavsiyeler yazısı Türkçe değil, vpn veya rom ile almış olma ihtimali var. Ve Reno 2Z ve Reno Z'den önce zaten a5 ve a9'a verecekse çok büyük yanlış politika olur.
Hatta ben sordum vpn diye sonra döndü belki de deneme sürümü diye, Türkiye'de deneme sürümü yok zatenYorumlara bakıyorumda ısrarla vpn ile almadığını söylüyor ama dediğiniz gibi açıklama kısmı farklı dilde ya arkadaş dalga geçiyor milletle yada gerçekten geldi