Sıfırladım derken hard reset mı yoksa fabrika ayarlarına mı döndürdünüz.Telefonum A52 colorus 11 sürümünü indirdikten sonra: bildirim çubuğu kasarak aşağıya iniyor, müziği durdurduğum halde 1 2 saniye sonra kapanıyor, oyunlar kasıyor( brawl stars 130mblik oyun) yardım edebilecek arkadaşlar var mı? Telefonu sıfırladım hala aynı.
Servise götürün başka çareniz yok maalesefArkadaşlar reno 2z reset atmak isterken şifre istiyor. Ekran şifresini kabul etmiyor Gmail hesabın şifresini kabul etmiyor ne yapmak lazım
Ne yani a52 ye Android 11 mi geldi ne zamandan beri pekiSıfırladım derken hard reset mı yoksa fabrika ayarlarına mı döndürdünüz.
26 şubatta ilk paylaşım yapıldı ColorOS11 geldi diye.Ne yani a52 ye Android 11 mi geldi ne zamandan beri peki
Vay arkadaş bu nasıl Bir güncelleme stratejisi ya..26 şubatta ilk paylaşım yapıldı ColorOS11 geldi diye.
Sıfırladım derken hard reset mı yoksa fabrika ayarlarına mı döndürdünüz
Fabrika ayarlarına döndürdüm.Sıfırladım derken hard reset mı yoksa fabrika ayarlarına mı döndürdünüz.
Mesajlar birleştirildi:
Fabrika ayarlarına döndürdüm.
Opponun güncelleme dağıtım politikası biraz farkli dağıtımı yeni modelden eskiye doğru gidiyor, sizinki 2019 a52 2020 .Vay arkadaş bu nasıl Bir güncelleme stratejisi ya..
Mesajlar birleştirildi:
Oppo A91 - Oppo A52 Karşılaştırması - Epey
Epey - Oppo A91 - Oppo A52 özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Teşekkür ederim hard reset atacağım.Sıfırladım derken hard reset mı yoksa fabrika ayarlarına mı döndürdünüz.