Kusura bakma ama seninki tam bir Bilgi kirliliği zira benim telefon yani a91 2020 nin ikinci çeyreğinde satışa sunuldu
Hard reset atınız lütfen.
Bir bilgisayar yardımıyla yedek alınız tüm bilgileniz silinecek resim uygulamalar vs.
Mesajlar birleştirildi:
Opponun güncelleme dağıtım politikası biraz farkli dağıtımı yeni modelden eskiye doğru gidiyor, sizinki 2019 a52 2020 .
Nasıl bir bilgi kirliliği senin paylaştığın sitenin görüntüsüne bak, ya karşılaştırma yaptığın siteyi kontrol et yada konuşurken dikkat et, hard reseti kirliliği temizlemek için bana alıntı yaptıysanız siz kullanın nasıl bir kirlilik yaptığınıza bakınız lütfen.Kusura bakma ama seninki tam bir Bilgi kirliliği zira benim telefon yani a91 2020 nin ikinci çeyreğinde satışa sunuldu
Pardon da ben mi yanlış biliyorum acaba özetle kafa karıştırmadan sorayım o zaman her yönden ama her yönden hangi model daha kaliteli a 52 mi yoksa a91 mi???olay bu kadar basit yani..Nasıl bir bilgi kirliliği senin paylaştığın sitenin görüntüsüne bak, ya karşılaştırma yaptığın siteyi kontrol et yada konuşurken dikkat et, hard reseti kirliliği temizlemek için bana alıntı yaptıysanız siz kullanın nasıl bir kirlilik yaptığınıza bakınız lütfen.
Kalite ile ilgisi yok beyefendi, gğncelleme politikası diyelim ,ona bakarsanız reno3pro reno4lite sonra güncelleme aldı, kalite söz konusu olsa ilk reno3pro alırdı.Pardon da ben mi yanlış biliyorum acaba özetle kafa karıştırmadan sorayım o zaman her yönden ama her yönden hangi model daha kaliteli a 52 mi yoksa a91 mi???olay bu kadar basit yani..
Bakın hâlâ yanlış analiz ediyorsunuz bence.. hanfendi pro 3 ile 4 lite karşılaştırir mısınız bi zahmet.. bunları nasıl görmezsiniz anlamıyorum.. ayrıca kaliteyle ilgisi yoksa madem her güncellemeyi her modele neden vermiyorlarKalite ile ilgisi yok beyefendi, gğncelleme politikası diyelim ,ona bakarsanız reno3pro reno4lite sonra güncelleme aldı, kalite söz konusu olsa ilk reno3pro alırdı.
Bu arada reno 3 4 lite den daha önce aldı tabiki deBakın hâlâ yanlış analiz ediyorsunuz bence.. hanfendi pro 3 ile 4 lite karşılaştırir mısınız bi zahmet.. bunları nasıl görmezsiniz anlamıyorum.. ayrıca kaliteyle ilgisi yoksa madem her güncellemeyi her modele neden vermiyorlar
Reno3pro reno4lite sonra aldı beyefendi.Bakın hâlâ yanlış analiz ediyorsunuz bence.. hanfendi pro 3 ile 4 lite karşılaştırir mısınız bi zahmet.. bunları nasıl görmezsiniz anlamıyorum.. ayrıca kaliteyle ilgisi yoksa madem her güncellemeyi her modele neden vermiyorlar
Mesajlar birleştirildi:
Bu arada reno 3 4 lite den daha önce aldı tabiki de