Her uygulamada örnek verecek olursam auto clicker indiriyorum erişilebilirlik izni veriyorum uygulama çalışıyor ama uygulamayi tekrar açtiğimda birdaha izin istiyor başka bir örnek verecek olursam xiaomi bildirim paneli kuruyorum izinleri veriyorum tekrardan gayet güzel çalışıyor uygulama ama son sekmelerden kapatinca direk gidiyor arka planda çalışmıyor erişilebilirlik izni gidiyor yani nasil kalıcı erişilebilirlik izni verebilirimHangi uygulama da bu sorunu alıyorsunuz acaba @FearS
Sorununuz devam ediyormu?Her uygulamada örnek verecek olursam auto clicker indiriyorum erişilebilirlik izni veriyorum uygulama çalışıyor ama uygulamayi tekrar açtiğimda birdaha izin istiyor başka bir örnek verecek olursam xiaomi bildirim paneli kuruyorum izinleri veriyorum tekrardan gayet güzel çalışıyor uygulama ama son sekmelerden kapatinca direk gidiyor arka planda çalışmıyor erişilebilirlik izni gidiyor yani nasil kalıcı erişilebilirlik izni verebilirim
EvetSorununuz devam ediyormu?
Yonga Seti Chipset den kaynak lı yazarken işlemci dedim cpu eklemişimDediğiniz gibi Android 8.1 ColorOs5.2 sürümü var eğer cpu dan kaynaklıysa nasıl düzelteceğim