Arkadaşlar merhaba find x çin versiyonunu aldım lakin Türkçe dil desteği yok. Yazılım rom vs birşeyler mümkün müdür ve color os 7 güncellemesi global versiyona geldi çin versiyonuna ne zaman gelir bilgi mevcut mudur? Yardımcı olursanız sevinirim
Bu detayları nereden bulabilirim forumdaForumdaki root işlemi ve uygun rom ile yapma imkanınız olabilir ancak teknik detayları bilemiyorum.
Sorununuz hâlâ devam ediyor mu bilmiyorum ama opponun sitesinde global bir güncelleme buldum telefon seri numarası uyuyor ise deneyebilirsiniz ama detayları ben de bilmiyorum ama takıldığınız noktaları söylerseniz cevabını bulurum.Arkadaşlar merhaba find x çin versiyonunu aldım lakin Türkçe dil desteği yok. Yazılım rom vs birşeyler mümkün müdür ve color os 7 güncellemesi global versiyona geldi çin versiyonuna ne zaman gelir bilgi mevcut mudur? Yardımcı olursanız sevinirim
Sorununuz hâlâ devam ediyor mu bilmiyorum ama opponun sitesinde global bir güncelleme buldum telefon seri numarası uyuyor ise deneyebilirsiniz ama detayları ben de bilmiyorum ama takıldığınız noktaları söylerseniz cevabını bulurum.
Versiyon numaranızı kontrol edebilir misiniz güncelleme bölümünden.Evet sorun aynen devam ediyor bu telefon çin versiyonu. Global versiyonlarda var. Lakin global güncelleme yapmak mümkünmdür
Versiyon numaranızı kontrol edebilir misiniz güncelleme bölümünden.
Version No.: CPH1871EX_11 bununla uyuyorsa evet yapabilirsiniz uymuyor ise başka çözümlere bakalım.
Güncellemeler ilk olarak zaten Çin'e geliyor. ColorOS 7 sürümünü kullanıyorsunuz. Global'deki sürüm numaraları Çin'den her zaman farklıdır.
Sürüm numaraları aynı değil farklı bir global rom kurmak sıkıntı çıkarabilir.Hocam konuyu ilk açtığımda color os 7 yi bekledim evet şuan onunla ilgili bir durum söz konusu değil. Sorunum sadece çin versiyonunun Türkçe dil desteği var mı ya da globale çevirebilir miyiz