- Cihaz
- Reno 2Z
Reno 2Z Coloros11 uyumlu FM Radyp APK'sı var mı acaba. Uyumlu APK olan arkadaşın paylaşmasını rica ediyorum.
Dosya yöneticisine girdim yüklü APK bölümünde gözükmüyor. APK nasıl oluşturulur bilmiyorum. Aynı cihaz değil onunkisi renoz benimkisi 2z ama çalışır diye düşünüyorum. Nasıl oluşturulacağını tarif...
Dosya paylaşımı yapıldı @ERCAN ARICI bey denermisinizEşimde Reno Z var ona yüklü gelmişti. Benim aldığım Reno 2Z de ise yüklü değildi. Ben sonradan yüklemiştim ama silindi.
Reno 2Z için paylaştığı dosya kulaklığı takmadan uygulama açılıyor ama kulaklık takınca açılmıyor. Koskoca Reno 2Z'de, A74 vs. FM Radyo var ama A55'te yok.Siz nerde arıyorsunuz acaba?
Oksalido önce ilginiz için teşekkür ederim. Yükledim yükleniyor ama çalıştırdığı zaman 1 saniye karanlık bir ekran açılıyor ve tekrar kapanıyor. Sürüm uygun değil zannedersem.Ekli dosyayı görüntüle 5287
@ERCAN ARICI bu işinizi görür umarım oppo reno 5 lite coloros 12.1 çalısıyor
Dosyaya buradan erişebilirsiniz:
FM RADYO.apk
Forumdaki linkleri görmek için Giriş yap veya üye ol.
Color os 11 var sanırsam sizde o yüzden 11 uyumlu apk olursa paylasım yaparımOksalido önce ilginiz için teşekkür ederim. Yükledim yükleniyor ama çalıştırdığı zaman 1 saniye karanlık bir ekran açılıyor ve tekrar kapanıyor. Sürüm uygun değil zannedersem.
Teşekkür ederim.Color os 11 var sanırsam sizde o yüzden 11 uyumlu apk olursa paylasım yaparım
Evet Coloros11 yüklüTeşekkür ederim.
Yüklenmedi diyor Oksalido bey.@ERCAN ARICI bu apk denermisiniz
Dosyaya buradan erişebilirsiniz:
FM RADYO COLOROS 10 & 11.apk
Forumdaki linkleri görmek için Giriş yap veya üye ol.
Burada bir konu acılmıs o konu hakkında yardımcı olmaya çalısıyorum zorluk derecesi ekleme konusunda firmaların bileceği bir şey ki bunlar zamanla olusacak şeyler firmaların politikalarını bilmemiz söz konusu değil @OPPO Türkiye@oksilado Bey, anlamıyorum bir cihaza FM Radyo eklemek ne kadar zor olabilir? Yoksa bu markalar için lüks mü görülüyor? Kullanan olur, kullanmayan olur yine de eklemeleri gerekiyor bence.
Koskoca Xiaomi bile Redmi Note 10S, 10 Pro gibi 2021'de çıkmış cihazlarına eklemiş. Belki FM Radyo fazla kullanan olmayabilir günümüzde ama diğer markalar bunu göz önünde bulundursa bile elbet dinleyenler de vardır diyordur.
Telefona müzik indirip dinleyin diyeceksiniz zaten şuan öyle yapıyorum 60 tane müzik yüklü. Ama insan zamanla sıkılıyor isterse 100 tane yüklesin yine sıkılır. Radyoda sürekli farklı müzikler çaldığı için, bazen de frekans değiştirdiğimiz için kolay kolay sıkılmıyoruz.
Önceki yüklediğiniz FM Radyo'yu sildiniz mi?Yüklenmedi diyor Oksalido bey.