• OPPO Forum'da reklam vermek için TIKLA!

Yardım Güncelleme takvimi

Deryadeniz907

Ordinaryüs
Forum Ekibi
Uzman Üye

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-03-25-17-22-03-71_4641ebc0df1485bf6b47ebd018b5ee76.jpg
    Screenshot_2023-03-25-17-22-03-71_4641ebc0df1485bf6b47ebd018b5ee76.jpg
    303 KB · Görüntüleme: 145
Upvote 0

Astronotarda

Aktif Üye
Aktif Üye
Forumda daha önce defalarca paylaşıldı biraz araştırıp öyle konu açılsa iyi olur güncelleme takvimi her ay açıklanmaz global de açıklanan takvim aşağıda
Gündem takibinize hayran kaldım. "colorosglobal" instagram hesabında her ay veya 2 ayda 1 güncelleme takvimi yayınlanıyor.
Mesajlar birleştirildi:

Nasıl açıklanmıyor ben telegram kanalında ColorOs 13 üyesiyim ve her ay liste geliyor
"OPPO ColorOS 13.0 Rollout Timeline | OPPO Global" bu siteyi kullanın. Her ay güncelleniyor.

Upvote 0

Deryadeniz907

Ordinaryüs
Forum Ekibi
Uzman Üye
Gündem takibinize hayran kaldım. "colorosglobal" instagram hesabında her ay veya 2 ayda 1 güncelleme takvimi yayınlanıyor.
Mesajlar birleştirildi:

"OPPO ColorOS 13.0 Rollout Timeline | OPPO Global" bu siteyi kullanın. Her ay güncelleniyor.
Ben asosyalim sosyal medya kullanmıyorum gündemi anca buralardan forumlardan takip ediyorum bu arada ne kadar güncelleme o kadar kasma yavaşlama şarj dayanmama sonra buralarda ağlamaca (Bu dediklerim sana değil genelleme)
Mesajlar birleştirildi:

Teşekkür ederim beni anlayan birisi olduğuna sevindim Allah razı olsun
Takip ettiğin siteyi değiştir bak color os u hem takip ediyormuşsun hem tatmin olmayıp buralarda geziniyorsun takip ettiğin site güncel değil anlaşılan
Mesajlar birleştirildi:

Mesajlar birleştirildi:

Bu siteyi ben değil diğer soran forumdaş takip etsin benim güncelleme ile işim olmaz

Son düzenleme:
Upvote 0

Astronotarda

Aktif Üye
Aktif Üye
Ben asosyalim sosyal medya kullanmıyorum gündemi anca buralardan forumlardan takip ediyorum bu arada ne kadar güncelleme o kadar kasma yavaşlama şarj dayanmama sonra buralarda ağlamaca (Bu dediklerim sana değil genelleme)
Mesajlar birleştirildi:

Takip ettiğin siteyi değiştir bak color os u hem takip ediyormuşsun hem tatmin olmayıp buralarda geziniyorsun takip ettiğin site güncel değil anlaşılan
Mesajlar birleştirildi:

Bu siteyi ben değil diğer soran forumdaş takip etsin benim güncelleme ile işim olmaz
Güncelleme takvimi için konu açmış. İşin yoksa neden cevap veriyorsun? Delirtme beni.

Upvote 0

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Upvote 0