Telefon açıkken ses açma ve power tuşuna 30 saniye kadar basınız yeniden başlasın açılınca ellerinizi bırakın.Oppo a5 2020 cihazim en son güncellemeden sonra cihaz ekrani kapaliyken surekli acilip kapanıyor donuyor hic bir sekilde giris yapamiyorum yeniden başlattığim zaman düzeliyor sorun neyden kaynaklanıyor yardımcı olurmusunuz
MerhabalarOppo a5 2020 cihazim en son güncellemeden sonra cihaz ekrani kapaliyken surekli acilip kapanıyor donuyor hic bir sekilde giris yapamiyorum yeniden başlattığim zaman düzeliyor sorun neyden kaynaklanıyor yardımcı olurmusunuz
Uygulama bilgilerini bulamadım nerede acebaMerhabalar
sorununuzun olusma sebebi gunceleme esnasinda takintilar sorunlar meydana gelmis olabilir.
Cözum
Ses tusuna ve guc tusuna 30 saniye basarak tekrar kendini yeniden baslatacaktir
Ayarlar>uygulama bilgileri>cihaz uygulamalarini göster>yazilim guncelemesi>önbelek temizle
sorununuz umarim cözulecektir
Ayarlar giriniz ilk önce sonraki asama uygulama yönetimine giriniz daha sonra uygulama listesi sonra sag usteki 2 noktaya basarak sisteem ait olanlari göster basiyoruz oradanda gunceleme bulup önbelegini temizliyoruz.Uygulama bilgilerini bulamadım nerede aceba