• OPPO Forum'da reklam vermek için TIKLA!

İpucu Netflix, Youtube, Spotify gibi platformları indirimli kullanma

Patiayak

Forum Tutsağı
Aktif Üye
İndirim meselesinden KYK'ya nasıl geldi konu... :oops: Her yerde çıkmak zorunda mı karşıma, ben bu borcu düşüncelerimin dehlizlerine yollamıştım... :confused: Reklâm mı aldık, n'aptık... :(

kaanguvenal

Ordinaryus
Aktif Üye
Onursal Üye
İndirim meselesinden KYK'ya nasıl geldi konu... :oops: Her yerde çıkmak zorunda mı karşıma, ben bu borcu düşüncelerimin dehlizlerine yollamıştım... :confused: Reklâm mı aldık, n'aptık... :(

Acılarımız çıkarttı ortaya... :( Hepimizin yolu umarım şu tabeladan geçip giden yola düşer. :) :D

Ekli dosyalar

• gunyuzu-gordunuz-mu-hic_org_GX9SGTUU_728x563.jpg
    gunyuzu-gordunuz-mu-hic_org_GX9SGTUU_728x563.jpg
    55.3 KB · Görüntüleme: 89

Patiayak

Forum Tutsağı
Aktif Üye
18 yaşıma girdiğim vakit ehliyet aldım ama arabamız olmadığından dolayı hiçtir kullanmadım. Araba almak için de kredi çekmek gerek; yani günyüzü görebilmek adına yine borç batağına düşmek... ömür böyle mi geçer? :p

sharK

İrem
Süper Moderatör
18 yaşıma girdiğim vakit ehliyet aldım ama arabamız olmadığından dolayı hiçtir kullanmadım. Araba almak için de kredi çekmek gerek; yani günyüzü görebilmek adına yine borç batağına düşmek... ömür böyle mi geçer? :p

18de ehliyet aldım hemen araba kullanmaya başladım. ne işe yaradı? benzini bakımı vs. yine borç...
Neyse arkadaşlar benden bu kadar, gece gece bu kadar dertlendiğim yeter. Konu saptı :)

kaanguvenal

Ordinaryus
Aktif Üye
Onursal Üye

Geçen sene alacağım deyip parayı biriktirip gaza gelip yediğimi hatırladım, bu senede çok çok para :( Sendeki ehliyetle bizdeki arabayı ortak mı etsek :p
Mesajlar birleştirildi:

Kesinlikle :D Papara, Enpara, Fastpay diyorduk. İndirimlere devam :)

kaanguvenal

Ordinaryus
Aktif Üye
Onursal Üye
Kısır döngü gibi Fastpay ile iade kampanyası değerlendirdim, önce Migros sonra a101 çok iyi gitti :) Buradan tüm bilgileri için @sharK 'a teşekkür ederim, mükemmelsiniz İrem hanım :) :D

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-07-15-18-02-06-78_f7b6c30e82966010d54aa1f7569fba90.jpg
    Screenshot_2020-07-15-18-02-06-78_f7b6c30e82966010d54aa1f7569fba90.jpg
    306.9 KB · Görüntüleme: 75

fırtına

Yeşilin, maviyle karıştığı yerdenim.
Aktif Üye
@sharK Şu mc donalds işi heryerde mi geçerli yoksa sizin orda mı tek :D birde sürekli mi tek seferlik mi ?