- Cihaz
- Diğer
Beyler telefon kapalıyken bildirimleri nasıl gizli yapabilirim ayarlardan bir türlü bulamıyorum telefonum oppo a55
bende bitek bunlar çıkıyorayarlar - bildirimler ve durum çubugu - daha fazla ayar sekmesinden ihtiyacınız olan işlemi yapabilirsiniz
Kapalıyken derken?Beyler telefon kapalıyken bildirimleri nasıl gizli yapabilirim ayarlardan bir türlü bulamıyorum telefonum oppo a55
Sanırsam kilitlemeden sonra ki ekran kapalı iken demek istedi. Kilit ekranı var buradan yapılıyor diye biliyorum @kullanmiyom01Kapalıyken derken?
Hocam özel mesaj kısmına bakarsanız sevinirim.Sanırsam kilitlemeden sonra ki ekran kapalı iken demek istedi. Kilit ekranı var buradan yapılıyor diye biliyorum @kullanmiyom01
@ahmetsa telefonu yeniden başlatın tekrar deneyin yeni yüklemiş olduğunuz bir uygulama veya virus den kaynaklı olabilir
Görsel oppo reno 5 lite coloros12. 1 den
teşekkürlerSanırsam kilitlemeden sonra ki ekran kapalı iken demek istedi. Kilit ekranı var buradan yapılıyor diye biliyorum @kullanmiyom01
@ahmetsa telefonu yeniden başlatın tekrar deneyin yeni yüklemiş olduğunuz bir uygulama veya virus den kaynaklı olabilir
Oksilado bey ekran görüntüsünde kullanılan yazı fontu nedir acabaSanırsam kilitlemeden sonra ki ekran kapalı iken demek istedi. Kilit ekranı var buradan yapılıyor diye biliyorum @kullanmiyom01
Ercan bey, buraya yazarsanız sizin için paylaşımı yapılır. Nezaketiniz için teşekkürlerOksilado bey ekran görüntüsünde kullanılan yazı fontu nedir acaba