Siz xiaomi geçmiştiniz , yekrar geri döndünüz sanırım oppo ya. Çok memnundunuz xiaomi den çok şikayet ederek gitmiştiniz hatırlarsanız,Ben reno7 kullanıyorum bugün geldi coloros13
Siz xiaomi geçmiştiniz , yekrar geri döndünüz sanırım oppo ya. Çok memnundunuz xiaomi den çok şikayet ederek gitmiştiniz hatırlarsanız,Ben reno7 kullanıyorum bugün geldi coloros13
Bende sikayetcigim ama coloros 13 ile stabil calisan surum olursa ne mutlu bana.Siz xiaomi geçmiştiniz , yekrar geri döndünüz sanırım oppo ya. Çok memnundunuz xiaomi den çok şikayet ederek gitmiştiniz hatırlarsanız,hayırlı olsun reno 7
A55 ve A74 için eğer ki ColorOS 13 son güncelleme olursa (OPPO'da oluyor mu hiç bilmiyorum) genelde son güncellemeler cihaz için planlı eksiltme güncellemesi oluyor.Bende sikayetcigim ama coloros 13 ile stabil calisan surum olursa ne mutlu bana.
Anladim hocam ama suan zaten coloros 12 ile kasiyo bence stabil olucak diye bekliyorum eger gelirse bile 2 gun guncellemeyicem forumlara bakicam guncelleyen varmi sıkınti yasiyan varmi diye sizde oyle yapin benceA55 ve A74 için eğer ki ColorOS 13 son güncelleme olursa (OPPO'da oluyor mu hiç bilmiyorum) genelde son güncellemeler cihaz için planlı eksiltme güncellemesi oluyor.
Daha detaylı bilgiyi @Elif hanım açıklar diye düşünüyorum.
Haklısınız zaten direk yüklemem, 1 gün filan beklerim.Anladim hocam ama suan zaten coloros 12 ile kasiyo bence stabil olucak diye bekliyorum eger gelirse bile 2 gun guncellemeyicem forumlara bakicam guncelleyen varmi sıkınti yasiyan varmi diye sizde oyle yapin bence
Forumda Reno 7 güncelleme almış diyen arkadaş vardı. Sırada Reno 6 ve Reno 5 serisi var galiba. Model sırasına göre ve IMEI Numaralarına göre güncelleme geliyordu galiba.Renoo 5 lite aldık ama bize de gelmiyor nereye güncelleniyor anlamadik
Sürekli aynı şeyi söylemenize gerek yok o zaman karşılaştığım sorun çok can sıkıcıydı.Redmiyi de denedim yazılım sorunlarından dolayı reno7 aldım.Siz xiaomi geçmiştiniz , yekrar geri döndünüz sanırım oppo ya. Çok memnundunuz xiaomi den çok şikayet ederek gitmiştiniz hatırlarsanız,hayırlı olsun reno 7
Zen mode uygulamasıyla oppo not uygulaması eklenmiş.Görselleri paylaşıyorumA96 aldıysa A74 ve A55'e kadar gelmiş demektir. Bende şaşırdım ColorOS 12 gibi yapmadılar, hızlı davranıyorlar.
Mesajlar birleştirildi:
Hayırlı olsun, ekran görüntüleri bekliyoruz. Uygulama simgeleri, ayarlar kısmı filan nasıl olmuş çok merak ediyorum. Ve herhangi bir OPPO uygulaması eklenmiş mi?
Peki hocam telefonda kasma gibi sorun varmi ?Sürekli aynı şeyi söylemenize gerek yok o zaman karşılaştığım sorun çok can sıkıcıydı.Redmiyi de denedim yazılım sorunlarından dolayı reno7 aldım.
Mesajlar birleştirildi:
Zen mode uygulamasıyla oppo not uygulaması eklenmiş.Görselleri paylaşıyorum
Cok iyi insallah bizde aliriz oppo a74 bekliyoruz bizdeSürekli aynı şeyi söylemenize gerek yok o zaman karşılaştığım sorun çok can sıkıcıydı.Redmiyi de denedim yazılım sorunlarından dolayı reno7 aldım.
Mesajlar birleştirildi:
Zen mode uygulamasıyla oppo not uygulaması eklenmiş.Görselleri paylaşıyorum
Şu an gayet güzel kasma donma yok.Bataryada bir değişiklik görmedim batarya da iyi durumda şu an hızlı bitme durumu yokPeki hocam telefonda kasma gibi sorun varmi ?
Mesajlar birleştirildi:
Cok iyi insallah bizde aliriz oppo a74 bekliyoruz bizde
Peki herzaman acik ekranda coloros 12deyken gorsel koyabiliyomuydunuz yoksa coloros 12dede varmiydi cunku bizde boyle gorsel paylasicamŞu an gayet güzel kasma donma yok.Bataryada bir değişiklik görmedim batarya da iyi durumda şu an hızlı bitme durumu yok
Suan coloros 12 coloros 13 ile gelirmiki ?Peki herzaman acik ekranda coloros 12deyken gorsel koyabiliyomuydunuz yoksa coloros 12dede varmiydi cunku bizde boyle gorsel paylasicam