• OPPO Forum'da reklam vermek için TIKLA!

Çözüldü Oppo Reno 2Z coloros 11 güncelleme takvimi yayınlandı

mehmertturk

Taze Üye
Üye
öncelikle merhaba benim colorOs sürümüm 7.1 opponun colorOs sistemine alışık değilimde 11 den önce 8 9 vs olması gerekmıyormu bendemi bir problem var VPN açıp mı güncelliycez falan denmiş :D bir yol var ise bana gönderirseniz uygulamak isterim oppo reno 2 z
Mesajlar birleştirildi:

öncelikle merhaba benim colorOs sürümüm 7.1 opponun colorOs sistemine alışık değilimde 11 den önce 8 9 vs olması gerekmıyormu bendemi bir problem var VPN açıp mı güncelliycez falan denmiş :D bir yol var ise bana gönderirseniz uygulamak isterim oppo reno 2 z
tamam şimdi ufak bir araştırma sonunda android sürümünü yakalamak adına 7 den 11 e geçiş yapılmış öğrendim ancak 7.1 den büyük güncelleme alan arkadas varmı acaba , CPH1951EX_11_C.46

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Mesajlar birleştirildi:

tamam şimdi ufak bir araştırma sonunda android sürümünü yakalamak adına 7 den 11 e geçiş yapılmış öğrendim ancak 7.1 den büyük güncelleme alan arkadas varmı acaba , CPH1951EX_11_C.46
7.1 büyük olarak artık herkes ColorOS11 bekliyor:)

ERCAN ARICI

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
Türkiye için şu an C.46 sürümü en güncel sürüm. Elif hanımın dediği gibi Coloros11'in gelmesi eli kulağında