C.27 güncellemesi banada geldi ama ses açınca arka kısımda rahatsız edici bi titreme oluyor sizdede oluyormu bu olmuyorsa servise gidermi servise giderse ücreti ne kadar ( daha önce servise gitmedi)sonunda güncelleme geldi
C.27 güncellemesi banada geldi ama ses açınca arka kısımda rahatsız edici bi titreme oluyor sizdede oluyormu bu olmuyorsa servise gidermi servise giderse ücreti ne kadar ( daha önce servise gitmedi)sonunda güncelleme geldi
C.27 güncellemesi banada geldi ama ses açınca arka kısımda rahatsız edici bi titreme oluyor sizdede oluyormu bu olmuyorsa servise gidermi servise giderse ücreti ne kadar ( daha önce servise gitmedi)
ses açınca derken biraz daha detaylı anlatır mısınız büyük ihtimalle hard resetle düzelirC.27 güncellemesi banada geldi ama ses açınca arka kısımda rahatsız edici bi titreme oluyor sizdede oluyormu bu olmuyorsa servise gidermi servise giderse ücreti ne kadar ( daha önce servise gitmedi)
Paylaşmak istedim ama dosya ekle dediğim halde galeri giriş yapıp dosyayı secmiyor telefondan giriyorum siteyeC.27 yi kurduysanız pil ekran resminizi yüzde 20 seviyelerine geldiğinizde paylaşır mısınız bizimle?
İnternet üzerinden giriş yaparsanız atabilirsiniz dosyanızı.Paylaşmak istedim ama dosya ekle dediğim halde galeri giriş yapıp dosyayı secmiyor telefondan giriyorum siteye
Sağlık olsun yazarakta paylaşabilirsiniz pil yüzdesi 20 ye geldiğinde ekran ekran açık kalma süresi kaç ise kolay gelsinPaylaşmak istedim ama dosya ekle dediğim halde galeri giriş yapıp dosyayı secmiyor telefondan giriyorum siteye
ses açınca derken biraz daha detaylı anlatır mısınız büyük ihtimalle hard resetle düzelir
Cihazın arkasında bı boşluk var ondan kaynaklı firmalar bilerek yapıyorlar aynı şey Poco x3'de de vardı hatta bununla alakalı video izlemiştim. Ses rezonansı deniyormuş bu olaya bu bı arıza ya da hatalı üretim değil. YouTube'da Ses Rezonansı Poco X3 yazarsanız video çıkacaktır oradan bakabilirsiniz. Sizin sorununuz bu olabilir gibime geldi.Mesajlar birleştirildi:
Telonda müzik açınca arka tarafta sanki Bir titreme oluyor rahatsız ediyor baya yani elimi koyduğum zaman hissediyorum.Bu yüzden yüksek sesle müzik dinleyemiyorum telefonu tamamen resetledim ama sorun hala devam ediyor .
denedim kılıflı ve kılıfsız bahsettiğiniz sorun bende yok servis yolu gözükebilirMesajlar birleştirildi:
Telonda müzik açınca arka tarafta sanki Bir titreme oluyor rahatsız ediyor baya yani elimi koyduğum zaman hissediyorum.Bu yüzden yüksek sesle müzik dinleyemiyorum telefonu tamamen resetledim ama sorun hala devam ediyor .