• OPPO Forum'da reklam vermek için TIKLA!

Yardım Oppo Reno 4 vs Xiaomi Note 10 Lite

Supermatic

Yeni Üye
Üye
İyi günler. Sizce hangisini almalıyım. Fikirlerinizi bekliyorum ikisi de neredeyse aynı fiyat bandında. Önerilerinizi yaparken her iki telefonun da artı ve eksi yönlerini belirtirseniz müthiş olur, sağ olun.

Elif

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
İyi günler. Sizce hangisini almalıyım. Fikirlerinizi bekliyorum ikisi de neredeyse aynı fiyat bandında. Önerilerinizi yaparken her iki telefonun da artı ve eksi yönlerini belirtirseniz müthiş olur, sağ olun.
KARŞILAŞTIRMA - OPPO RENO4 VE XİAOMİ Mİ NOT 10 LİTE

Oppo Reno4 modeli 2020 yılında sunuldu.

Ağırlığı 165 gram boyutları ise 160.3 x 73.9 x 7.7 mm. Ekran boyutu 6.4 inç olup, kamerası 48 MP. Depolama alanı 128GB 8GB RAM. İşlemci Octa çekirdekli (2x2. 3 GHz Kryo 465 altın ve 6x1. 8 GHz Kryo 465 Gümüş)

Xiaomi Mi Note 10 Lite modeli 2020 yılında sunuldu.

Ağırlığı 204 gram boyutları ise 157.8 x 74.2 x 9.7 mm. Ekran boyutu 6.47 inç olup, kamerası 64 MP. Depolama alanı 64GB 6GB RAM, 128GB 6GB RAM, 128GB 8GB RAM. İşlemci Octa çekirdekli (2x2. 2 GHz Kryo 470 altın ve 6x1. 8 GHz Kryo 470 Gümüş)

Reno 4 genel olarak düzgün ve akıcı bir performans sunuyor. ... Reno 3'te VOOC 3.0 bulunurken bu Android telefonda daha yeni bir hızlı şarj teknolojisi olan VOOC 4.0'ı görüyoruz. Oppo'nun belirttiğine göre telefonun pili, sadece 20 dakikada yüzde 50 doluluğa ulaşabiliyor.

Mi Note 10 lite, çift SIM kartlı bir telefon olurken, microSD kart desteğine yer vermemesi üzücü oluyor.
Full HD+ 1080 x 2340 çözünürlükteki 6.47 inçlik geniş ekranı, multimedya ve oyun deneyimlerinde kaliteli bir görüntü olanağı sağlıyor. 398 PPI piksel yoğunluğu ve 60 Hz ekran yenileme hızı ile tasarlanmış olan ekranı, özellikle oyun içi grafikleri sorunsuz bir şekilde görebilmenize imkân tanıyor.

Upvote 0

ERCAN ARICI

Oppo Forum Yönetici
Forum Ekibi
Yönetici
İnternette Reno 4 vs Xiaomi Note 10 Epey diye yazarsanız detaylı karşılaştırmayı inceleyebilirsiniz. Karar vermenize yardımcı olur. Şimdiden hayırlı olsun.

Upvote 0

gktg26

Saygıdeğer Üye
Üye
Reno4 kullaniyorum

Kamera ozellikle portre modunda neon kismi şahsimca mukemmel
Arayuz ios kadar olmasada şayomiden samsungdan daha stabil
Pil olarak ekledim aldigim sure vs ki 7.5 8 saat bile alinsa normal sonucta şarjla çalisan bi cihaz cep telefonlari ayfon alip 1 sene sonra gunde 2 kere sarja takmaktan iyidir batarya teknolojisi li polymer
Gorilla glass on arka 3+ kullaniyor musteri hizmetlerinden ögrendim
Hizli şarj başarili
Son olarak sirf oyun icin alicaksan gamersan bataryasi memnun etmeyebilir m51 vs almalisin 7000 bataryali yada bi ps4 konsol almalisin ☺️ ama sosyal medya kamera muzik su bu normal bi kullaniciysan fazlasiyla memnun eder

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-03-21-20-17-21-64.jpg
    Screenshot_2021-03-21-20-17-21-64.jpg
    207.1 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
Upvote 0

Supermatic

Yeni Üye
Üye
Reno4 kullaniyorum

Kamera ozellikle portre modunda neon kismi şahsimca mukemmel
Arayuz ios kadar olmasada şayomiden samsungdan daha stabil
Pil olarak ekledim aldigim sure vs ki 7.5 8 saat bile alinsa normal sonucta şarjla çalisan bi cihaz cep telefonlari ayfon alip 1 sene sonra gunde 2 kere sarja takmaktan iyidir batarya teknolojisi li polymer
Gorilla glass on arka 3+ kullaniyor musteri hizmetlerinden ögrendim
Hizli şarj başarili
Son olarak sirf oyun icin alicaksan gamersan bataryasi memnun etmeyebilir m51 vs almalisin 7000 bataryali yada bi ps4 konsol almalisin ☺️ ama sosyal medya kamera muzik su bu normal bi kullaniciysan fazlasiyla memnun eder
yok ustam yok yok oyunla işim olmaz. sosyal medya kullanıcısıyım fazlasıyla. gece boşta fazla şarj yiyor mu?

Upvote 0

gktg26

Saygıdeğer Üye
Üye
yok ustam yok yok oyunla işim olmaz. sosyal medya kullanıcısıyım fazlasıyla. gece boşta fazla şarj yiyor mu?
Uykuda bekleme modunu acarsan sanmiyorum bide pil kullanimi optimize ette butun uygulamalari otomatik optimize et dedim fakat ben şahsen gece uyuyunca uçak moduna alir süper güc tasatufuna aliyorum ki uyuyunca wifinin mobil verinin acik kalmasinin bi anlami yok sabah kalktigimda ayni şarjla aliyorum...ucak moduna almadan supet guc moduna alirsanizda sanirim %1 2 civari yer ki normal şebeke surekli sinyal in cik yaptigi icin buda

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-03-27-21-26-44-61.jpg
    Screenshot_2021-03-27-21-26-44-61.jpg
    289.8 KB · Görüntüleme: 62
Upvote 0

Supermatic

Yeni Üye
Üye
Uykuda bekleme modunu acarsan sanmiyorum bide pil kullanimi optimize ette butun uygulamalari otomatik optimize et dedim fakat ben şahsen gece uyuyunca uçak moduna alir süper güc tasatufuna aliyorum ki uyuyunca wifinin mobil verinin acik kalmasinin bi anlami yok sabah kalktigimda ayni şarjla aliyorum...ucak moduna almadan supet guc moduna alirsanizda sanirim %1 2 civari yer ki normal şebeke surekli sinyal in cik yaptigi icin buda
anladım. cevabınız ve ilginiz için teşekkür ederim. ben yine Oppo reno 4 ü almaya yakın 1 hafta sonra falan konular açar herkesin görüşünü aldıktan sonra telefonu alacağım. teşekkürler.

Upvote 0

gktg26

Saygıdeğer Üye
Üye
anladım. cevabınız ve ilginiz için teşekkür ederim. ben yine Oppo reno 4 ü almaya yakın 1 hafta sonra falan konular açar herkesin görüşünü aldıktan sonra telefonu alacağım. teşekkürler.
Rica ederim epeyde ağzı olan her marka telefon hakkinda telefonlari eline almayan bile konusuyor oppo forumlari bu konularda daha sağlamdir hic yoktansa gercek kullanici yanitlari bulunur ☺️

Upvote 0