İyi günler. Sizce hangisini almalıyım. Fikirlerinizi bekliyorum ikisi de neredeyse aynı fiyat bandında. Önerilerinizi yaparken her iki telefonun da artı ve eksi yönlerini belirtirseniz müthiş olur, sağ olun.
KARŞILAŞTIRMA - OPPO RENO4 VE XİAOMİ Mİ NOT 10 LİTEİyi günler. Sizce hangisini almalıyım. Fikirlerinizi bekliyorum ikisi de neredeyse aynı fiyat bandında. Önerilerinizi yaparken her iki telefonun da artı ve eksi yönlerini belirtirseniz müthiş olur, sağ olun.
yok ustam yok yok oyunla işim olmaz. sosyal medya kullanıcısıyım fazlasıyla. gece boşta fazla şarj yiyor mu?Reno4 kullaniyorum
Kamera ozellikle portre modunda neon kismi şahsimca mukemmel
Arayuz ios kadar olmasada şayomiden samsungdan daha stabil
Pil olarak ekledim aldigim sure vs ki 7.5 8 saat bile alinsa normal sonucta şarjla çalisan bi cihaz cep telefonlari ayfon alip 1 sene sonra gunde 2 kere sarja takmaktan iyidir batarya teknolojisi li polymer
Gorilla glass on arka 3+ kullaniyor musteri hizmetlerinden ögrendim
Hizli şarj başarili
Son olarak sirf oyun icin alicaksan gamersan bataryasi memnun etmeyebilir m51 vs almalisin 7000 bataryali yada bi ps4 konsol almalisinama sosyal medya kamera muzik su bu normal bi kullaniciysan fazlasiyla memnun eder
Uykuda bekleme modunu acarsan sanmiyorum bide pil kullanimi optimize ette butun uygulamalari otomatik optimize et dedim fakat ben şahsen gece uyuyunca uçak moduna alir süper güc tasatufuna aliyorum ki uyuyunca wifinin mobil verinin acik kalmasinin bi anlami yok sabah kalktigimda ayni şarjla aliyorum...ucak moduna almadan supet guc moduna alirsanizda sanirim %1 2 civari yer ki normal şebeke surekli sinyal in cik yaptigi icin budayok ustam yok yok oyunla işim olmaz. sosyal medya kullanıcısıyım fazlasıyla. gece boşta fazla şarj yiyor mu?
anladım. cevabınız ve ilginiz için teşekkür ederim. ben yine Oppo reno 4 ü almaya yakın 1 hafta sonra falan konular açar herkesin görüşünü aldıktan sonra telefonu alacağım. teşekkürler.Uykuda bekleme modunu acarsan sanmiyorum bide pil kullanimi optimize ette butun uygulamalari otomatik optimize et dedim fakat ben şahsen gece uyuyunca uçak moduna alir süper güc tasatufuna aliyorum ki uyuyunca wifinin mobil verinin acik kalmasinin bi anlami yok sabah kalktigimda ayni şarjla aliyorum...ucak moduna almadan supet guc moduna alirsanizda sanirim %1 2 civari yer ki normal şebeke surekli sinyal in cik yaptigi icin buda
Rica ederim epeyde ağzı olan her marka telefon hakkinda telefonlari eline almayan bile konusuyor oppo forumlari bu konularda daha sağlamdir hic yoktansa gercek kullanici yanitlari bulunuranladım. cevabınız ve ilginiz için teşekkür ederim. ben yine Oppo reno 4 ü almaya yakın 1 hafta sonra falan konular açar herkesin görüşünü aldıktan sonra telefonu alacağım. teşekkürler.