Oyun alanında, yarış modunda oynayınız.Oppo reno4 Lite 60 Hz vermesine rağmen oyun esnasında Max 30 FPS alıyor. Pubg vs oyun oynayinca bir süre sonra ekran donup uygulamayı kapatıyor Sistem Optimizasyonu yapılmalı
pilden sonra en fazla sıkıntı bu
değişen bir şey olmuyor 30fps'in üstüne çıkmıyor telefonOyun alanında, yarış modunda oynayınız.
Selamin aleykum efendim eger pubg mobile fps dusuk ise gfx tool uygulamasini indirip performansinizi duzeltebilirsiniz daha fazla bilgi icinOppo reno4 Lite 60 Hz vermesine rağmen oyun esnasında Max 30 FPS alıyor. Pubg vs oyun oynayinca bir süre sonra ekran donup uygulamayı kapatıyor Sistem Optimizasyonu yapılmalı
Çözüm değildir Gfx tool ve configler oyundan atıyor telefonu aşırı yoruyorSelamin aleykum efendim eger pubg mobile fps dusuk ise gfx tool uygulamasini indirip performansinizi duzeltebilirsiniz daha fazla bilgi icin
![]()
PUBG Mobile FPS Arttırma Yöntemi | Kasma Sorunu
Bu yazımızda PUBG Fps Nasıl Arttırılır?, onu anlatacağım. Pubg Mobile Fps Arttırma yöntemleri ve programları ( fps sorunu )oyuncurehberim.net
Telefon Max 30 FPS veriyor özellikleri aktif ettiğim haldeOyun alanında, yarış modunda oynayınız.
efendim oppo a15 en dusuk peroformansta oynuyorum sorun olmuyo ayni oyun ayarlariÇözüm değildir Gfx tool ve configler oyundan atıyor telefonu aşırı yoruyor
Mesajlar birleştirildi:
Telefon Max 30 FPS veriyor özellikleri aktif ettiğim halde
Reno 4 lite serisinde varefendim oppo a15 en dusuk peroformansta oynuyorum sorun olmuyo ayni oyun ayarlari
efedndim benim telefon max 30 fps aliyo ama yuksek yapinca kasiyo dusuk kullaniyomReno 4 lite serisinde var
Merhaba,Oppo reno4 Lite 60 Hz vermesine rağmen oyun esnasında Max 30 FPS alıyor. Pubg vs oyun oynayinca bir süre sonra ekran donup uygulamayı kapatıyor Sistem Optimizasyonu yapılmalı