Altta ki linkten indirip deneyin
Gizlenmiş içerik yalnızca kayıtlı üyeler için görülebilir! Forumumuza kayıt olmak için tıklayın.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Türkiye'de mevcut olmayan Tema Mağazası uygulaması aşağıdaki dosyalarla telefonunuza yüklenebilir.
Aşağıda iki adet sürüm mevcut ancak 6.4 sürümü betada olduğu için problemler çıkarttığını görüyoruz. 6.4 versiyon özelliklerini şuradan okuyabilirsiniz: OPPO Tema Mağazası 6.4 Güncellemesi ile Yepyeni font seçenekleri bizlerle
En stabil sürüm 5.0 versiyonu. APK'ları indirerek kurulumunu yapabilirsiniz. Uygulama çalışmaz ise cihazınızın bölgesini Hindistan, dilini İngilizce yaparak deneyin.
Oppo Theme Store v6.4
Boyut: 14.4 MB
Oppo Theme Store v5.0
Boyut: 9 MB
İndirme linkler:
[Gizlenmiş içerik]
Kurulumda sorun yaşayan arkadaşlar için:
Paylaşım için teşekkürler. 5.0 versiyonu kurabildim fakat telefonda göremiyorum programı. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
Altta ki linkten indirip deneyin
[Gizlenmiş içerik]
Bulduğunuz uygulamayı paylaşabilir misiniz acababen burada verilen linklerden hiç birini yükleyemedim daha doğrusu sadece 5.0 versiyonu yükleyebildim ama onda teme sayfası boş hiç bir şey yok.
Yukarıda ki linkte ki versiyonu googledan bulup yükledim ve çok memnun kaldım çok güzel temalar var yalnız buradan yüklediğim temaları kullandığım zaman kilit ekranında bildirimler görünmüyor maalesef. Bu forumda burada verilen linklerden yükleme yapıp kullananlar da aynı sorun oluyor mu, kilit ekranında bildirimler görünüyor mu
aynı sayfada bir önce ki mesajımda linki mevcutBulduğunuz uygulamayı paylaşabilir misiniz acaba