Oppo w11 kulaklık aldım kutu şarjı ve kulaklıkların şarj seviyesini nasıl görebilirim
Öncelike güle güle kullanın cihazınızı; Bildiğim kadarıyla a52020 modelde hızlı bağlantı klavuzuyok ama, Bluetooth üzerine basılı tutun açılan menüde ünlem işaretine basın kulaklığın bölüm kısmında yazar.Oppo w11 kulaklık aldım kutu şarjı ve kulaklıkların şarj seviyesini nasıl görebilirim
Pil seviyesi yazıyor ama kutunun ve 2 kulaklığın yazmiyor sadece %90 diyorBildiğim kadarıyla a52020 modelde hızlı bağlantı klavuzuyok ama, Bluetooth üzerine basılı tutun açılan menüde ünlem işaretine basın kulaklığın bölüm kısmında yazar.
Sağ sol kulaklıkları olduğu bölüme bakınız Bluetooth üzerinden .Pil seviyesi yazıyor ama kutunun ve 2 kulaklığın yazmiyor sadece %90 diyor
Belirtmiyor muhtemelen iki kulaklığın şarjı aynı diye öyledir diye düşünüyorum 2. Olarak kulaklığı kutunun içinde bekletmekte bir sakınca var mıdır?Sağ sol kulaklıkları olduğu bölüme bakınız Bluetooth üzerinden .
Mesajlar birleştirildi:
Aktif iken Bluetooth basılı tutunuz açılan sayfada sağ sol kulaklık belirtiliyor mu?
Şöyle ki w11 için sadece kutuyu gösteriyor ama w51 sağ sol kulak gösteriyor.Belirtmiyor muhtemelen iki kulaklığın şarjı aynı diye öyledir diye düşünüyorum 2. Olarak kulaklığı kutunun içinde bekletmekte bir sakınca var mıdır?