Ya bana da öyle geliyor. Sonuçla VPN ile ColorOS 7'yi bile aldık güvenlik güncellemelerini mi alamayacağızŞimdi nasıl yaptıysan o zaman da öyle yapıp alacaksın kardeşim sıkıntı yok.
Ya bana da öyle geliyor. Sonuçla VPN ile ColorOS 7'yi bile aldık güvenlik güncellemelerini mi alamayacağızŞimdi nasıl yaptıysan o zaman da öyle yapıp alacaksın kardeşim sıkıntı yok.
Alabileceğiz bunun için herhangi bir sıkıntı yok ortadaYa bana da öyle geliyor. Sonuçla VPN ile ColorOS 7'yi bile aldık güvenlik güncellemelerini mi alamayacağıztabi benimde bildiğim kesin bir şey yok ama alırız diye düşünüyorum.
Umarım eğer öyleyse ColorOS 7 romu Oppo Türkiye sitesinde yayınlansa bile yüklemem çünkü Hindistan sürümüne tüm yenilikler daha önce geliyor.Alabileceğiz bunun için herhangi bir sıkıntı yok ortada![]()
Peki benimki normal olarak güncelleme aldı ama ara ara donmalar yaşıyorum sebebi nedir, hatta ekran videosunu çektim, yukarı kaydırmak istesemde sayfayı gitmiyor farkında iseniz, sonra düzeliyor normal hareket ediyor, ne kadar da basılı yukarı kaydırmayı denesemde çıkmıyor takılı kalıyor telefon bir çözüm var mı sizceŞimdi bende yazılımcı olarak biseyler eklerdim ama farkettim ki çok antipatik duruyorUnvaninizi belirtmeden de yazabilirsiniz bu soylediklerinizi bilmek için mühendis olmak gerekmez dostlar.
Peki benimki normal olarak güncelleme aldı ama ara ara donmalar yaşıyorum sebebi nedir, hatta ekran videosunu çektim, yukarı kaydırmak istesemde sayfayı gitmiyor farkında iseniz, sonra düzeliyor normal hareket ediyor, ne kadar da basılı yukarı kaydırmayı denesemde çıkmıyor takılı kalıyor telefon bir çözüm var mı sizce