Pek sanmam Uykuda beklemeyide açın derim bence ..Ekli dosyayı görüntüle 3316bide optimize edilmiş sarz özelliğinde bir gün sarz ettim sonra oldu acaba diyorum sorun bundan mi kaynaklı yani gerçekten anlamıyorum. !!
Pek sanmam Uykuda beklemeyide açın derim bence ..Ekli dosyayı görüntüle 3316bide optimize edilmiş sarz özelliğinde bir gün sarz ettim sonra oldu acaba diyorum sorun bundan mi kaynaklı yani gerçekten anlamıyorum. !!
Hayır ben oyun falan oynamadığım taktirde bu kadar gitmesi garip yanı güç tasarrufu modundayim ne diye bu kadar gidiyor yani bu sorunumu nasıl çözebilirmBenim önceki sürümdede aynıydı hatta kasıyordu ram olarak bu güncellemede düzeldi.
Çok oyun oynadığımdan sarj konusu pek takmıyorum kafaya bazen 1 kere takıyorum günde bazende 2
Servise göndermeyi denein bir önceki sürüme geri dönüş yapabilirler.
Yok açık normalde fakat deniyorum sarzin biraz olsun kendine gelmesi için yok ama hala aynıPek sanmam Uykuda beklemeyide açın derim bence ..
Bence ömürden değil daha önce de güncelleme alan diğer telefonlara olduğu gibi size de oldu işte zamanla düzeliyor sanırım..Buraya pek takılmayın bence kafanızı ağrıtır zaten telefon 2 senelik ömrüne yanaşmaya başladı...
Benimde aynı durum :/
Hocam telefon iki yıldır zıpkın gibiydi o kadar güncelleme ile asla değişmedi ben 11 ile daha güzel sarz gitmesini beklerken daha çok az gitmesi beni büyük hayal kırıklığına ugrattiBence ömürden değil daha önce de güncelleme alan diğer telefonlara olduğu gibi size de oldu işte zamanla düzeliyor sanırım..
A91 modeller e ColorOS11 gelmedi ondan dolayı olmaz analog saat çeşidi"Her zaman açık ekran" içinde bir çok seçenek var
Sadece analog saat değil
Maalesef şuan için mümkün değil.Her zaman açık ekranda simgeler çok küçük.Büyütmenin bir yolu var mı acaba
TeşekkürlerMaalesef şuan için mümkün değil.
A91 lere ColorOS11 gelmedi ondan dolayı mevcut değil saat çeşitleri.Sadece saat görüntüleyi aktif edin daha sonra saat çeşitleri çıkması lazım. Öyle hatırlıyorum benim telefonumda coloros 11 yüklü olduğu için