• OPPO Forum'da reklam vermek için TIKLA!

İpucu Reno2z EU -Hint romundan Türkiye romuna dönmek için (Ukrayna Avrupa Bölgesel.)

Hayrettin95

Yeni Üye
Üye
Dostum Hindistan'ın A23 versiyonunu indir kur ozaman geliyor ama A 25 i indirirsen bizimgibi alamaz tr surumunede donemessin ve beklemekten başka çarenkalmaz tekrar diyorum hindistan A 23 sürümünü indireceksin ik baştaki A25 o deil onun altında A 23 olanı indir
Ben yaklaşık bir hafta önce a 25 i indirdim bekliyorum zaten yapacak bir şey yok mu diyorsunuz

Dogan

Yazar Üye
Üye
Bende hindistan a.25 yüklü vpn den arar ara kontrol ediyorum güncellemeyide alamadım eğer başka ülkenin romu olursa yüklemeyi düşünüyorum ama belliki kimse yüklememiş
Hocam Hindistan'ın A 23 sürümünü yykleseydiniz şimdi güncellemeyi alacaktiniz ama bende sizin gibi a 25 i yükledim şuanda hicbirsey yapamayız tek çaremiz tr sürümü siteye düşünce indirip kurmak

Dogan

Yazar Üye
Üye
Anladım teşekkür ederim peki tahmini ne zaman düşer
Kardeşim bilmiyorum ama engec ay sonuna diyelim
Mesajlar birleştirildi:

Kardeşim bilmiyorum ama engec ay sonuna diyelim
Başka sürüm felan indirme A 25 harici geçiş yapmıyor a 25 in altındaki sürümlerinde sistem kabul etmiyor boşuna internetini harcama benim denemediğim yok kalmadi

durakoglu

Yardımsever
Aktif Üye
Hindistan a25 imi yukledin
A.23 yükledim
Mesajlar birleştirildi:

Dostum Hindistan'ın A23 versiyonunu indir kur ozaman geliyor ama A 25 i indirirsen bizimgibi alamaz tr surumunede donemessin ve beklemekten başka çarenkalmaz tekrar diyorum hindistan A 23 sürümünü indireceksin ik baştaki A25 o deil onun altında A 23 olanı indir
Ben Hindistan A.23 yükledim, yinede Türkiye romları yüklenmiyor. Tahminim daha yüksek sürümler geldiğinde olacak sanki