LG kullanırken bana soruyordu mesela ne ile açıyım diye. Lakin Reno2z'de sormuyor direk chrome ile açıyor. Android 11 ile çözerler inşallah bunu, sinir bozucu cidden.Benim bildiğim kadarıyla örneğin whatsapptan size gelen bir twitter paylaşımı chrome'dan açılıyor, ne kadar telefonunuzda uygulaması olsa dahi
LG kullanırken bana soruyordu mesela ne ile açıyım diye. Lakin Reno2z'de sormuyor direk chrome ile açıyor. Android 11 ile çözerler inşallah bunu, sinir bozucu cidden.
Dediğiniz yerde bana illa birşeyi seçtiriyor aynı yerden bahsediyorsak,Onu ayarlardan değştirebiliyorsunuz Sistem ayarlarında uygulamalar sistem varsayılanında ayarlıysa o uygulama açar başka bir tarayıcı kullanıyorsanız onunla değiştirin sormasını istiyorsanız başka bir tarayıcı daha yükleyip snra kaldırın sorar![]()
Birini seçmen gerekiyor evetDediğiniz yerde bana illa birşeyi seçtiriyor aynı yerden bahsediyorsak,
Ayarlar>Uygulama Yönetimi>Varsayılan Uygulama>Tarayıcı sekmesinden bakınca birini seçtiriyor illa ki bana
Doğru yerdeysem yukarıda bahsettiğim gibi, orda instagram,facebook veyahut başka bir uygulama için ayrı bir yer yok. ana ekran,mesajlar diye sıralamış.Birini seçmen gerekiyor evet
ama sanırsam uygulama içinden açman gerekiyorsa o uygulamadan ayarlarda olması lazım uygulama içi bağlantıları aç gibi
Orda yok hocam instagram da varsa onun ayarlarına bakınız yada facebook vs vs.. bendeki modlu olduğundan kendi içinde ayarları var normal kullanmadığımdan bilmiyorum sanırsam facebook zaten kendi içinde açıyor uygulama içi bağlantılarıDoğru yerdeysem yukarıda bahsettiğim gibi, orda instagram,facebook veyahut başka bir uygulama için ayrı bir yer yok. ana ekran,mesajlar diye sıralamış.