Eski sürüme ait room kurmalısınız veya yeni gelmesini ihtimaller ile dolan güncellemeyi beklemelisiniz. Ekstra bir çözüm yok. Farklı kamera uygulamalarında cihazın uygulaması kadar iyi sonuç pek de alınamıyor.color os 6 ve android 9 geldikten sonra kamera uygulamasi gercekten berbat oldu . detaylarda inanilmaz bulanik var. sadece ben degil daha once fotoğrafını çektiğim arkadaslarim da ayni fikirde. telefonu kullanan baska kisilerden de gördüm bu sorunu. çözümü var mı ?
rx17 neo için pek stabil çalıştığı söylenemez.Gcam 1 tık daha üst gibi geliyor bana. Gcamı kurduktan sonra gömülü kamerayı kullanmadım hiç.
benim denedigim gcamler çalışmıyor . rx17 neo icin çalışan gcam var mı ? bir de eski rom kullanan varsa ordaki kamera apksini buraya atabilir mi ?Gcam 1 tık daha üst gibi geliyor bana. Gcamı kurduktan sonra gömülü kamerayı kullanmadım hiç.
30 40 versiyon denedim en son forumdakini de denedim digerleri hic calismadi. forumdakinin de arka kamerasi calismiyorRx17'de stabil çalışan Gcam çok yok herhalde. Forumdan arkadaşların geri dönüş yaptığı kadarıyla durum bu. Bunun için forumda 3 4 tane konu var gcamla ilgili orda ki linkleri denemeniz gerekiyor. Şu veya bu %100 çalışıyor diyemem sadece deneyip görmeniz gerek.